Skocz do zawartości

Nowa odsłona GXP MOD!

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun ONLY DD2 / AIM HS
  • Multi Admin
  • UB Team

1 z 2 decyzja aquaxa, poprzedni system sugerował mapy w zależności od liczby graczy obecnie tego nie ma i dodaje najczęściej grane mapy z eliminacją map które były 3 map temu grane. Zmiana z 3 na 4

Zmiany w map menagerze

RTV

// Maksymalna liczba nominowanych map w głosowaniu. Zmiana z  6 na 4
mapm_nom_maps_in_vote "4" 

// Ile map może wyznaczyć każdy gracz. Zmiana 2 na 1
mapm_nom_maps_per_player "1"

// Liczba map w głosowaniu. Zmiana 5 na 6 
mapm_votelist_size "6"

HUD vote

// Przesunięcie punktów głosowania. Propozycja #3, wybór zaczyna się od 1, nie od 2 jak było wcześniej
mapm_vote_item_offset "0"

// Время перед голосованием. Odliczanie do rozpoczęcia vote z 5sec na 10sec jako informacja głosowa żeby nie klikać w broń, może coś to da
// seconds
mapm_prepare_time "10"

4 odblokowanie HE sprawi że mapa będzie wybuchowa, ale niech Ci będzie 

;block_he.amxx            ;M         ;blokada he na ssman strelbak

Właśnie wbiłem na serwer i akurat trafiłem na gg_gm_smaan i teraz z granatami jest o niebo lepiej! Nawet było o wiele więcej graczy niż ostatnimi czasy i grali do końca!

No i nareszcie normalne głosowanie - super!

Nie wiem czy liczba map w głosowaniu nie jest teraz zbyt duża (5 było spoko), ale jeśli ma to pomóc mechanizmowi w różnorodności propozycji to jak dla mnie może być, obawiam się tylko jak będą się rozkładały głosy.

Dzięki za szybkie poprawki!

• Opiekun ONLY DD2 / AIM HS
  • Multi Admin
  • UB Team

na aimie mam w vote 7 wyborów map i wychodzi dobrze, pamiętać trzeba o 2 głosowaniu przy nierównych wynikach