Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted January 18 Multi Admin UB Team #562108 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted January 18 Tu piszcie swoje propozycje, przyjęte zmiany będą zamieszczane w tym temacie MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted January 19 Donator UB Team #562109 Moderator Report Share Posted January 19 /spec by szło w końcu naprawić + ciągle kicki przy zmianie mapy za burst fload Berecikowy1233 1 MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted January 20 Multi Admin UB Team Author #562118 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted January 20 15 godzin temu, Mumin. napisał: /spec by szło w końcu naprawić + ciągle kicki przy zmianie mapy za burst fload Tłumaczyłem CI jak to działa a ty non stop tylko o tym jakby Ci się cofało w głowie, na dniach pomyśle nad tym Kicki poprawione, ciężko również było zgłosić błąd z konsoli który wyskakiwał każdemu MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted January 20 Donator UB Team #562119 Moderator Report Share Posted January 20 dodać rank w hudzie + możliwość ukrycia hudu MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
GandalfBialy Posted January 22 #562159 Report Share Posted January 22 (edited) Mam dwie konkretne propozycje: 1. Kompletne przemodelowanie systemu głosowania na mapy. Mam na myśli to, żeby był on zależny od ilości zajętych slotów (gracze plus boty), a nie od pory dnia, żeby nie było sytuacji, że pojawiają się małe mapy typu circa, lab, strelbak czy wiocha (która moim zdaniem powinna być wyjebana stąd w pizdu), gdzie na serwerze jest zajęte 22 i więcej z 26 dostępnych miejsc. 2. Gruntowny update spawnpointów na wszystkich mapach, do czego zaliczam: - Wyeliminowanie zbugowanych respów, gdzie gracz blokuje się w teksturach i nie może się ruszyć z miejsca (wykryte na mapie smaan i strelbak, po jednym na każdej). - Duże mapy powinny mieć tzw. safe spoty, mam na myśli miejsca, gdzie gracz nie jest z miejsca narażony na ogień krzyżowy z 2-3 i więcej stron. - Zwiększenie losowości spawnów, często a gęsto jest sytuacja, że gracz odradza się 3-4 razy na tym samym spawnpoincie. - Poprawa ustawienia gracza na respie, żeby miał widok na otoczenie, a nie patrzył się w ścianę. Edited January 22 by GandalfBialy kameleonn 1 MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted January 23 Multi Admin UB Team Author #562161 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted January 23 3 godziny temu, GandalfBialy napisał: 1. Kompletne przemodelowanie systemu głosowania na mapy. Mam na myśli to, żeby był on zależny od ilości zajętych slotów (gracze plus boty), a nie od pory dnia, żeby nie było sytuacji, że pojawiają się małe mapy typu circa, lab, strelbak czy wiocha (która moim zdaniem powinna być wyjebana stąd w pizdu), gdzie na serwerze jest zajęte 22 i więcej z 26 dostępnych miejsc. Były mapy dodane do vote w zależności od ilości graczy, ale został to zmienione przez góre więc na razie zostaje tak jak jest. 3 godziny temu, GandalfBialy napisał: 2. Gruntowny update spawnpointów na wszystkich mapach, do czego zaliczam: - Duże mapy powinny mieć tzw. safe spoty, mam na myśli miejsca, gdzie gracz nie jest z miejsca narażony na ogień krzyżowy z 2-3 i więcej stron. - Zwiększenie losowości spawnów, często a gęsto jest sytuacja, że gracz odradza się 3-4 razy na tym samym spawnpoincie. - Poprawa ustawienia gracza na respie, żeby miał widok na otoczenie, a nie patrzył się w ścianę. Duże mapy nie są grane, moim zdaniem większość map de_ i cs_ powinny zostać zamienione na gg_ i fy_ , jeżeli chcesz zmiany takowej to potrzebne są nowe mapy z skrzynkami przed sobą a nie drabinami i schodami i otwartą przestrzenią. Losowość spawnów i ustawienia graczy ustawia się za jednym razem, ale do tego pasowało by jak to wyżej wspomniałem nowe wersje map, i fajnie jakbyś je poszukał bo spawny to jest mord a nie przyjemność MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted February 6 Donator UB Team #562316 Moderator Report Share Posted February 6 - Zmienić model spadochronu na niewidzialny/jakiś mały - Zmienić wszędzie gdzie się da "Multi-Head" na "Pochylnia.pl" (boli mnie to w chuj xD) - wywalić assalta i dodać więcej map gg_ / fy_ - dodać /top15lvl - po wbiciu 230 lvl hud znika i przy nicku na say'u nie wyświetla się nic, przydałoby się to zmienić Emausik and *MiyaGu* 2 MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted February 6 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562317 Report Share Posted February 6 Dodanie campmetera MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted February 6 Multi Admin UB Team Author #562319 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted February 6 W dniu 20.01.2025 o 10:51, Mumin. napisał: dodać rank w hudzie + możliwość ukrycia hudu Kod leży u technika, nie mogę ingerować w to bo nie mam możliwości Godzinę temu, Mumin. napisał: - Zmienić model spadochronu na niewidzialny/jakiś mały - Zmienić wszędzie gdzie się da "Multi-Head" na "Pochylnia.pl" (boli mnie to w chuj xD) - wywalić assalta i dodać więcej map gg_ / fy_ - dodać /top15lvl - po wbiciu 230 lvl hud znika i przy nicku na say'u nie wyświetla się nic, przydałoby się to zmienić Spadochron leży w kodzie VIP'a , ingerencja bezpośrednio w spadochron uszkodzi kod VIP'a i wywali serwer . Z czego ja bym całkowicie usunął spadochron i dodał brak obrażeń od upadku, co już jest faktycznie w przywilejach VIP'a .. Również problem HUD'a leży nadal w kodzie silnika, którego nie posiadam, podobnie jak top15 lvl. Same mapy trzeba wyszukać i podesłać mi, wtedy ja robie spawny i dodaje z czego warta uwagi jedna rzecz, jeśli są pliki .pmx .prc .vis pwf. i .graph jest zajebiście, bo te pliki odpowiadają za trajektorie ruchów botów. 19 minut temu, *MiyaGu* napisał: Dodanie campmetera Poszukam coś na czasie Mumin. and *MiyaGu* 2 MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
FazerPL Posted March 18 #562791 Report Share Posted March 18 Siemka. :) Jest opcja dodania dzwieku gdy przychodzi moment na glosowanie na mapy ? tak jak kiedys to dzialalo. Nie kazdy zaaferowany gra zauwaza ze juz jest glosowanie. :P MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted March 19 Multi Admin UB Team Author #562808 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted March 19 22 godziny temu, FazerPL napisał: Siemka. :) Jest opcja dodania dzwieku gdy przychodzi moment na glosowanie na mapy ? tak jak kiedys to dzialalo. Nie kazdy zaaferowany gra zauwaza ze juz jest glosowanie. :P gotowe FazerPL and Finrod 1 1 MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
FazerPL Posted March 19 #562810 Report Share Posted March 19 2 godziny temu, Szczery napisał: gotowe Nie dziala :P MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
FazerPL Posted April 7 #563023 Report Share Posted April 7 Jest szansa przywrocic granaty na smaanie? Strelbak jest mniejszy a granaty tam sa. :P ? MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted April 8 Multi Admin UB Team Author #563028 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted April 8 17 godzin temu, FazerPL napisał: Jest szansa przywrocic granaty na smaanie? Strelbak jest mniejszy a granaty tam sa. :P ? Nie bo spamujecie granatami i nie da się wyjść z spawnów, a jak dobrze rozumować GunXP mod skupia się na różnych broniach a nie wyłącznie HE MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts