*MiyaGu* Posted February 2 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562276 Report Share Posted February 2 Jakie jest Twoje najciekawsze/najśmieszniejsze wspomnienie z szkolnej wycieczki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted February 2 Donator UB Team #562281 Moderator Report Share Posted February 2 Jak byłem na zielonej szkole robiliśmy sobie jaja z kolegi razem z innym znajomym, udawaliśmy że go hipnotyzujemy, ten nie wiem, chyba się wkręcił w to, bo robił wszystko co mu kazałem, więc żeby sprawdzić jak daleko się posunie, to powiedziałem mu żeby wyrwał 5 kartek z ćwiczeń z matematyki i jedną z nich ma zjeść. Zrobił to... na następny dzień okazało się, że akurat mieliśmy zrobić wszystkie zadania z tamtej strony, którą zjadł ziomek. Pobiegł z płaczem do wychowawczyni, że go zmusiłem do wyrwania i wyrzucenia tych stron. Dostałem naganę i przez 3 dni nie mogłem wychodzić z hotelu, nawet jak klasa gdzieś szła. Może to ani śmieszne, ani ciekawe, ale to jedyne co pamiętam z jakichkolwiek wycieczek... xD *MiyaGu* 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted February 3 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Author #562287 Report Share Posted February 3 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts