*MiyaGu* Napisano 10 Marca Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562715 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca A) Móc teleportować się gdziekolwiek chcesz, B) Móc mieć każdą rzecz o jakiej pomyślisz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Marca Donator UB Team #562718 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca Jeżeli w B chodzi o to, że o takiej jakiej pomysle i mam ja caly czas to A a jak zmienia mi się jak pomysle o innej to B XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 11 Marca #562723 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Zdecydowanie Móc mieć każdą rzecz, o jakiej pomyślisz. No kurde lepsze niż teleportacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 11 Marca Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #562728 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi