*MiyaGu* Posted March 10 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562715 Report Share Posted March 10 A) Móc teleportować się gdziekolwiek chcesz, B) Móc mieć każdą rzecz o jakiej pomyślisz, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted March 10 Donator UB Team #562718 Moderator Report Share Posted March 10 Jeżeli w B chodzi o to, że o takiej jakiej pomysle i mam ja caly czas to A a jak zmienia mi się jak pomysle o innej to B XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emausik Posted Tuesday at 03:05 PM #562723 Report Share Posted Tuesday at 03:05 PM Zdecydowanie Móc mieć każdą rzecz, o jakiej pomyślisz. No kurde lepsze niż teleportacja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted Tuesday at 08:07 PM Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Author #562728 Report Share Posted Tuesday at 08:07 PM Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts