Ac1u Napisano 11 Lipca 2012 #91716 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 Hmmm po twojej wypowiedzi wnioskuje ??e bez ciebie ten serwer upadnie :o no niez??e masz mniemanie o sobie.. nie no sluchaj wiem jak bylo zanim mialem adma bo czytalem forum a odkad mam adma i banuje prawie kazdego podejrzanego to wiesz ale moze ty nie widzisz zadnej roznicy ,nosisz moze okulary? a i jakiego koloru?
maly wacek Napisano 11 Lipca 2012 #91897 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 Panie modzie je??li sk??ada pan skarge to prosz
Scarlatti Napisano 11 Lipca 2012 Autor #91926 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 ac1u przeczytaj m??j 1 post, przemy??l zanim zaczniesz mi opcjami w stylu " to nie ja" ect. niestety jestem w pracy wiec dzi?? nie dam rady nic posk??ada
Ac1u Napisano 12 Lipca 2012 #91992 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2012 nie no scar wszystko gra tylko ja nie moglem spamowac bo nie mam nic na bindach ustawione tylko pisze recznie a jesli siedze na spekcie to nic nie pisze na bialo tylko ogarniam haxow . Wtedy pisze na bialo gdy jest masowka na czacie ze ten czy ten czituje ,bo widze ze nie ktorzy naprawde nie wiedza zeby pisac o haxach na sayteam@
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
4
4
4
3
Popularne dni
11 Lipiec
31
12 Lipiec
2
13 Lipiec
2
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
Microsoft 4 odpowiedzi
GeForce?! -.^ 4 odpowiedzi
Ac1u 4 odpowiedzi
Tacowski 3 odpowiedzi
Popularne dni
11 Lipiec 2012
31 odpowiedzi
12 Lipiec 2012
2 odpowiedzi
13 Lipiec 2012
2 odpowiedzi
Popularne odpowiedzi
Czolko.
Hmmm po twojej wypowiedzi wnioskuje ??e bez ciebie ten serwer upadnie :o no niez??e masz mniemanie o sobie..
Ac1u
nie no sluchaj wiem jak bylo zanim mialem adma bo czytalem forum a odkad mam adma i banuje prawie kazdego podejrzanego to wiesz ale moze ty nie widzisz zadnej roznicy ,nosisz moze okulary? a i jakiego
Scarlatti
ac1u przeczytaj m??j 1 post, przemy??l zanim zaczniesz mi opcjami w stylu " to nie ja" ect. niestety jestem w pracy wiec dzi?? nie dam rady nic posk??ada