`pr0s Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor #106836 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 Noi co z tego?.. to specjalnie kupilem twina xxl zeby dzis go straic?
nie boj zaby Napisano 2 Sierpnia 2012 #106872 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 `pr0s'" data-cid="106836" data-time="1343929673">Noi co z tego?.. to specjalnie kupilem twina xxl zeby dzis go straic? I to z tego , ??e je??eli celowa??e?? w niego i strzela??e?? to UB nie b
GeForce?! -.^ Napisano 2 Sierpnia 2012 #106926 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 M??wi??em? Nie wiem czemu si
`pr0s Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor #107080 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2012 No .. kurw... , ledwo cz??owiek kurwa wejdzie na server i juz oskarzeznia permy i wgl... gra??em na snajperze wszystko okey bo ma??o fragow. gram na twinie ciagle to szybko lv wbi??em bo 1/1 scaut i wgl.. 2 razy dumal kille pod rzad i juz kazdy dupe proje.. Tera kazdy bedzie przeciwko mnie , nawet spokojnie na server wejsc pograc nie mozna omg.. PS .. a moge uznac to za kradziesz tak? .. bo ledwo kupilem twina i juz ban .. czyli tak jak bym da?? pieniadze i wyjazd tak? .. Dodano: 03 sierpie?? 2012 - 08:21 Gram.. to jak ktos by?? z ct to odrazy strzelam a to ze ktos tam mogl stac na tym p??otku czy cos.. to ja kurwa nie jestem taki lou ze kogos widze i sie zastawniam strzelic czy nie zeby mnie juz pad... , ja takie zero nie jestem -.- a to ze kogos widzialem to strzeliliem omg
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
13
7
3
2
Popularne dni
2 Sierpień
29
3 Sierpień
2
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
`pr0s 13 odpowiedzi
GeForce?! -.^ 7 odpowiedzi
GunJahMufYa 3 odpowiedzi
NiceOne 2 odpowiedzi
Popularne dni
2 Sierpień 2012
29 odpowiedzi
3 Sierpień 2012
2 odpowiedzi
Popularne odpowiedzi
GeForce?! -.^
Wiesz co? Powiem tyle o tobie ` pr0s. Od kiedy pami
`pr0s
A ja zgaduje ;) .. ze p??aczesz razem z nim o obydwaj jestescie zera ;].. ledwo nie weszed?? na server i juz perm to oby dwaj macie po + .. .. , a ja tylko udowadniam dajcie HLTV niech kazdy przejrzy
`pr0s
Niceone.. , a wiesz ze zawsze tak jest .. ze niewinny ma przesrane? .. , ty nie doswiadczy??e?? takich rzeczy ale ja tak jak nie w grze to w realu i w innych rzeczach ., Nawet cz??owiek spokojnie pog