rafen Napisano 24 Sierpnia 2012 #120516 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam Do rzeczy... Z tego co mi taids powiedzial macie ze mna problem dlatego ze daje mu plusy na tym forum i wszyscy mysla ze jest to jego drugie konto Musze was zmartwic bo konto nalezy do mnie a strzalki w gore daje mu z czystej przyjemnosci, w koncu to moj kochany starszy braciszek Nie wiem jak wam to tlumaczyl ale smutas jest jego bliskim znajomym, ktoremu niedawno zrobilismy male pozegnanie jako ze wyjechal za granice dlatego tez porzucil na dluzszy czas cs'a Z tego co mi powiedzial w gre wchodzi jeszcze jedna osoba od ktorej dostawal plusy i wy macie z tym bardzo duzy problem Pawelek tak? taids go nie kojarzy bo jest to moj kolega z klasy z ktorym chodze pierwszy rok do technikum. Powiedzial mi ze rowniez grywa w counter strike wiec polecilem mu ta siec lekko ja chwalac, jak widac nie do konca dobrze zrobilem. Cos jeszcze trzeba wyjasniac wszystkim tutaj zgromadzonym? Jesli nie to dajcie mu spokoj bo w niczym tutaj nie zawinil a skoro jest opcja dawania reputacji dlaczego robicie z tego takie wielkie halo? Przestalem sie tu udzielac ze wzgledu na to co dzialo sie kiedys u was na serwerach Mam na mysli balagan i brak adminow a ze taids lubi pomagac i ogarniac to co trzeba zaproponowalem zeby tutaj sie troche poudzielal. Pamietam jeszcze jak gracz Czolko byl adminem 4fun i bodajze to ja skarzylem sie na brak odpowiednich ludzi ktorzy pilnowali na tym serwerze porzadku wiec moze mnie kojarzy Tyle na ten temat P.S glowym powodem podejrzen bylo takie samo ip nas wszystkich tak? Wszyscy maja tego samego dostawce internetu Jesli malo wam jeszcze potwierdzen napisze do Pawelka zeby z wielka checia odpowiedzial w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 24 Sierpnia 2012 #120537 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Powiem tyle plusy s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 24 Sierpnia 2012 #120538 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rafen ja Jestem Czolko. i nadal mam admina. To ciekawe ??e rafen(brat) z taids ma inne IP a pawelek(kolega z kalsy rafena) ma takie samo IP jak taids:D Temat zaczyna by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafen Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor #120539 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Po co mialby mnie o nie prosic? Za jego wszystkie wypowiedzi moglby sam sobie tyle nazbierac od innych Na wielu forach razem bylismy i na wielu sie udzielalismy i znam go bardzo dobrze i to w jaki sposob sie wypowiada pomagajac innym Tutaj to byla zwykla zacheta zeby pomogl wam to wszystko ogarnac bo zapowiadalo sie na calkiem fajna siec Nie myslalem ze wszyscy sie na niego rzuca przez cos takiego @wyzej Bo moje konto bylo zakladane w kafejce internetowej Nie wiem z czego oni tam korzystaja Moj laptop jest w naprawie dlatego korzystalem czasami z kafejki Wrocilem do domu, taids poinformowal mnie ze ma przeze mnie klopoty i kazal mi siasc na swojego kompa i wszystko wyjasnic Z telefonu bym raczej tego nie napisal p.s Teraz poszedl z dziewczyna na spacer i chcial zebym do jego powrotu sprawe wyjasnil do konca... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 24 Sierpnia 2012 #120550 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Po pierwsze dziwne zebys brata nie znal bardzo dobrze.. Po drugie nie jest tak latwo uzbierac sobie ta reputacje w "legalny" sposob.. Jak dla mnie temat jest dziwny.. i naprawde ryje banie :D Ps jak dla mnie troche dziwne jest to ze takie przypadki zdarzaja sie teraz nagle jak zaczeliscie tutaj grac.. (chodzi mi o kafejke, laptop, [spacer z rana?! wtf]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafen Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor #120560 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Chodzilo mi ze znam go bardzo dobrze w sposob jaki zachowuje sie na forach Co do nazbierania reputacji legalnie, nie jest wcale tak trudno wystarczy pisac na temat i zrozumiale a co najlepsze przekonujaco W??asnie w taki sposob wypowiada sie taids i mi sie to podoba bo potrafi w prosty nieskomplikowany sposob przedstawic o co mu chodzi a nie krecic ogolnie bez sensu Nie zrozumialem cie jesli chodzi o ostatnie zdanie Jakie przypadki? To jest na poziomie dziennym i nie rozumiem co w tym dziwnego Spacer ze swoja dziewczyna jest dla cb dziwny? W jakim ty swiecie zyjesz O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 24 Sierpnia 2012 #120570 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Czlowieku nie jest on dla mnie dziwny... Ale nie spotkalem sie z para ktora spotyka sie z rana (chyba ze gdzies jada), zeby pospacerowac.. Wiesz u mnie w miescie nie ma kafejki xd wiec zrozum mnie bo moze mi sie to wydawac dziwne, ze brat nie dal ci skorzystac z komputera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafen Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor #120599 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie powiedzial bym ze jest rano skoro jest juz prawie 14 godzina Ja mu rowniez nie dawalem korzystac ze swojego laptopa w koncu to moj prywatny komputer wiec po co mialby mi tam grzebac Kafejka jest po to zeby z niej korzystac, dla mnie nic tu niezrozumialego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 24 Sierpnia 2012 #120703 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Prawd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 24 Sierpnia 2012 #120711 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 taids straci?? posad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugimeister Napisano 24 Sierpnia 2012 #120721 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Masakra... Jak ju?? napisa?? gdzie?? w temacie Twin, niech si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 24 Sierpnia 2012 #120724 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Prawd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 24 Sierpnia 2012 #120737 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 JA tylko przypuszczam . . . Ogarnia??e?? i nie chcia?? bym aby?? straci?? to stanowisko. Jeden z bardziej ogarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maersk Napisano 24 Sierpnia 2012 #120766 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dobra ludzie. Dajcie sobie spok??j z zak??adaniem temat??w o taidsie. Ju?? jeden istnieje. Straci?? S@ i admin??w i zosta?? mu jeden. Wiem, ??e mo??liwe jest, ??e narozrabia??, ale jeszcze nic pewnego. Twin napisa??, ??e dopiero jak wejd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 24 Sierpnia 2012 #120837 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 siema, tu ciocia Micro. pi***olenie baned i elo, ka??dy mo??e sobie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 25 Sierpnia 2012 #121061 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Je??li masz wypowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 25 Sierpnia 2012 #121064 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 wnosi, bronisz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 25 Sierpnia 2012 #121069 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Og??lnie to wcale si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 25 Sierpnia 2012 #121165 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ja my??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 25 Sierpnia 2012 #121175 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ustaw si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 25 Sierpnia 2012 #121334 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ale macie problemy - mo??e ch??opak chce si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 28 Sierpnia 2012 #122925 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi