Biedronek Napisano 25 Listopada 2012 #163348 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam, Moze niektorzy uznaja temat za zbedny ale musze pare rzeczu napisac o skardze na mnie :( http://pochylnia.pl/topic/49529-gracz-lajtowiectubiedronka-d/#entry163038 temat zamkneli wiec wypowiem sie tutaj:) do zarzut??w Ac1u 1.steam 2012 a tak gra? chociaz tez to wiele nie znaczy bo na allegro mozna kupic nawet 2k4 i tez sie chwalic ze gra sie dlugo steam nowy jak zaczynalem grac przy 1 banie zarzucili mi ze gram za dobrze jak na ns i ze steam bylbym bardziej wiarygodny wiec poswiecilem 2 paczki fajek zeby miec spokoj i kupilem nowke ( wczescniej ponad 6 lat jako ns to dopiero wkurzalo ludzi jak ich tluklem:D) 2.brak konta na ESL dziwne gram dal fun-u , tylko na pochylni i nie potrzebuje konta ESL (nie bawi mnie to ) 3.jaka by nie byla mapa i w jakim by nie byl teamie zawsze najlepsze staty nie raz takie ze ja nawet nigdy takich nie mialem a gram w ta gre okolo 6 lat oj nie zawsze A1cu jak wiekszosc widzi mam rozne momenty i w rozne wachania , przyznaje ze potrafie nawalic nieraz 30+ do 0 ale mam tez mapy ze na + ledwo ciulam , na serwerze nie ma jakiegos super poziomu to po drugie :D , 3 dajecie demo z mapy de_westwood gdzie w tt to fragi same wpadaja , sciany z kartonu tylko skanowac , co daje mi to wrodzone " wh"? ja w przeciwienstwie do 50% grajacych tu mysle podczas gry przewiduje zachowanie innych i staram sie ich podejsc to nie jest trudne 1 zasada w zyciu pomysl zanim cos zrobisz ( od razu mowie nie chce tym nikogo urazic ) 5.Ma dobre sluchawki mistrzunio? to dziwne ze nie ma mikrofonu wogole Sluchawki mam sredniego poziomu ale to nie przeszkadza , sluchawki 20% sukcesu , 70% myslenie reszta to skill , jak myslisz i wiesz jak sie ustawic to zabijesz i hajta co same banie z konca mapy strzela:) mikrofonu nie uzywam bo i po co , co mam spiewac? i tak wszyscy graja tu jak chca i lataja gdzie im sie podoba:D poza tym mieszkam z tesciami i nie uwazam to za stosowne wydzieranie sie do mikro "gala kurwa idzie " pake kladz baranie: itd co by o mnie sadzili ze stary chlop w gry cisnie i drze ryja do mikrofonu:D to by bylo na tyle , jesli sie nie podoba moja gra to coz moge zrobic mam dla was zaczas grac z opaska na oczach zebym dostawal wpiernicz ??... gram jak gram i koniec pozdrawiam Biedronek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiskus Napisano 25 Listopada 2012 #163376 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Jak dla mnie jeste?? czysty gracz. Grasz dobrze i nie oznacza to, ??e masz wh. Widzia??em Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 26 Listopada 2012 #163949 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Tez nie raz patrzylem na jego gre i nic specjalnego nie rzucilo mi sie w oczy. Owsze czasami ma staty zbyt wysokie do pozostalych graczy, ale to o niczym nie swiadczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 25 Grudnia 2012 #174896 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi