kamilpiesz Napisano 5 Grudnia 2012 #167006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nick: Bl@deM@$teR IP: '83.17.33.242' SteamID (je??li posiadasz): - Data i godzina bana: 05.12.2012 - 15:30:19 Czas na jaki go dosta??es: Nie okre??lono Pow??d bana: wy***rdalaj z tym wh szmato jebana Nick admina: Chwile Ulotne Jak Ulotka? Opis sytuacji: Normalnie gram jak zawsze, zabijam sobie a tu nagle takie co??. Dlaczego jestem niewinny: Adminowi nie podoba??o si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 5 Grudnia 2012 #167010 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Prosimy o dow??d od admina ze gracz czitowa?? Sprawa z powodem leci do opiekuna serwera bo by??o jasno napisane, ??e szanujemy graczy i nie dajemy takich powod??w w banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 5 Grudnia 2012 Użytkownik #167011 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Czekamy na wypowied?? admina banuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 5 Grudnia 2012 Użytkownik #167017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 napisalem juz do adma ktory Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwileulotne Napisano 5 Grudnia 2012 #167019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 mial WH tak szanujemy graczy. Ale Ci ktorzy czituja nie szauja NAS ! Bylem pewny jego WH dlatego dalem taki powod. Powiniem napisac jeszcze gorsze slowa bo : zero tolerancji dla graczy z wh. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpiesz Napisano 5 Grudnia 2012 Autor #167029 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Zabawne co piszesz, lecz po prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 5 Grudnia 2012 #167030 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 hmmm Ulotka mylisz sie admin nie ma prawa napisac w powodzie bana wy***j bo to jest nie kulturalne.Ewentualnie mogles dac powod czitujesz badz wh badz inny typ haxa ale nie wyp***j.Nie to ze sie czepiam ale byla juz mowa na forum o pisaniu w powodzie przeklenstwo. Nawet jesli czituje to czemu admin ma pokazac ze sie potrafi zachowac jak gowniarz?? Nie lubie cziterow ale no w powodzie powinno sie pisac bez przeklenstw.Takie moje zdanie i mysle ze powinny byc ssy zrobione na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 5 Grudnia 2012 #167040 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 mial WH tak szanujemy graczy. Ale Ci ktorzy czituja nie szauja NAS ! Bylem pewny jego WH dlatego dalem taki powod. Powiniem napisac jeszcze gorsze slowa bo : zero tolerancji dla graczy z wh. pozdrawiam Jeste?? adminem serwera to musisz zachowywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilpiesz Napisano 5 Grudnia 2012 Autor #167092 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Posiadam internet firmy TELSONET, radi??wka. Nie moja wina, ??e mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000fps. Napisano 5 Grudnia 2012 #167112 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Pingiel10 co Ty tak pucujesz pantofle w ka??dym po??cie? Admin bez steama to co?? dziwnego na serwie. Co do Ulotki. To troszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwileulotne Napisano 5 Grudnia 2012 #167159 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 nie robie ;) poprostu ja nie mam szacuku dla ludzi co graja na wh. Jest hltv mozna sobie zobaczyc. Nalezalo mu sie. @Adamo pokazal jego bany nawet. Jestem pewny to daje bez SS. temat do zamkniecia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 5 Grudnia 2012 Użytkownik #167166 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dowody to podstawa :/ prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 6 Grudnia 2012 #167281 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 WasntMe a niby czemu musi robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwileulotne Napisano 6 Grudnia 2012 #167286 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ok, poprosze AC o rozpisanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 6 Grudnia 2012 #167294 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ale to wstaw tutaj to demko. Data i godzina bana: 05.12.2012 - 15:30:19 ??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwileulotne Napisano 6 Grudnia 2012 #167297 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 tez wlasnie ogladam to i mnie tam nie ma :DDD HLTV cos szmankuje? A nie mam czasu zeby kazde demko z osobna sciagac i szukac jak go banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darda Napisano 6 Grudnia 2012 Użytkownik #167328 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ss ma robic po to aby miec dowody na te wh, aim, sh i inne g??wna, nie ma dowod??w to nale??y si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 6 Grudnia 2012 #167336 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wasn't a zle pisze?? W Powodzie nie powinno sie tak pisac gdyz to zle swiadczy nie tylko o adminie ale takze o serverze. I to zle ze sie interesuje serverem na ktorym gram? Chce zeby nam sie gralo dobrze na serverze tylko i wylacznie coz nie cierpie cziterow i racja admin nie musi robic ssow jesli ma 100% pewnosci ale powod moglby inny napisac moim skromnym zdaniem wyzej podalem propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 6 Grudnia 2012 Użytkownik #167337 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Brak dema/hltv = ub :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`SuciaK Napisano 6 Grudnia 2012 Użytkownik #167339 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ulotka powinien dostac ostrzezenie Za takie slowa. Admin powinien ??wieci przyk??adem my??le ze nie dali by??cie mu admina jak by tak pisal na serwie. Dla tego kolesia nalezy sie ub bo nie ma dowodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 6 Grudnia 2012 Użytkownik #167343 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi