Skocz do zawartości

BRONIE SIE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Ja tylko co moge czekac ;/ czekac az ktos z zielonych/pomaranczowych badz czerwonych pozwoli mi przedstawic dowody na poparcie moich slow ;///

Nie no jescze Kiler mowil, ze The N666ONE~ znalazl cos na moich ssach ;/ nie wiem co to jest ale nie moge sie doczekac jego wypowiedzi

• Użytkownik

Czy to wazne? ale skoro juz pytasz to osoba, ktora mnie oskarza o wh^^ /// juz znam tyle wersji, ze mnie glowa boli ;/

1 SOFT

2 WH

3 ANTY SSY

4 DO TEGO PRZERABIANIE SSOW

5 NAWET O AIMIA MNIE DZIS KILER OSADZAL^^

Dodano: 06 luty 2013 - 16:39

TU macie link do mojego starego profilu z sieci na ktorej gralem dosyc sporo w tym na diablo modzie, gdzie codzinnie przewijalo mi sie takich "duszkow" setki tylko tam bylo nieco gorzej, mialem tam 2 adminy na serwerach bf2 oraz dr na non steamie, gralem tez na warownia.eu na DM bardzo dlugo i sie przyzwyczailem do ninj. http://newdiablomod.pl/index.php?/user/2439-gangster/

Prosze mnie nie karac warnem, gdyz otrzymalem pozwolenie na reklame sieci. Staram sie tez nagrywac swoje demka w ktorych tak samo karam duchy jak zawsze i czesto wiem, gdzie ktos sie znajduje(WH), za niedlugo powrzucam / bronie sie jak moge ;///

• Użytkownik

na 1 ssie w ogole nie widze koloru celownikia nie wiem o chuj Ci chodzi

na 2 ssie widac jakies 2 kropki nie wnikam czy Ty to na moja niekorzysc przerabiales wkoncu jestes za***istym grafikiem^^ ale jak mi podpowiada moj mozg to w takim przyblizeniu w ktorym widac ten 2ss i celownik na pol ekranu to 1 kropka jak to nazwales skina nie zakryjesz I JUZ PISALEM, ZE MOZECIE SPRAWDZIC CZY TE SSY MOJE BYLY KIEDYKOLWIEK MODYFIKOWANE I JAK TWOIM ZDANIEM MOZA TAK SZYBKO PRZEROBIC 5SSOW w 2MIN + CZAS NA UPLOADNIECIE ICH SPAKOWANYCH I NAPISAENIE NOWEGO TEAMTU?!

3 ss pamietam ta sytuacje jakby to bylo dzis, dostrzeglem na dachu duszka po cieniu, strzelilem raz z awp, nie trafilem, strzelilem 2 raz i na farcie weszla bania (gra bez farta ch**a warta) i jak ogladales to demko 3x to mozesz zauwazyc, ze nie celowalem w duszka jakbym chcial mu perfidnie strzelic w glowe tylko to byl szybki, spontaniczy strzal...

Do tego dodam, ze na 2ssie, gdzie wg Ciebie przerobilem ssy nie widze ich podobienstwa... na 1 widac inny celownik(pomniejszony i inny kolor) moze to sa slady po strzalach? albo jak napisalem przerobiles je...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...