Skocz do zawartości

Maka chcia??by wr??ci

MakaVeLLi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jestem na Nie, nadal jeste?? chamski na serwerze nie raz widzia??em, wyzywasz ludzi i my??lisz, ??e Ci wszystko wolno. Sam wyje??d??a??e?? do mnie z tekstami typu "nic mi nie zrobisz" lub "co mi zrobisz". Popraw swoje zachowanie, bo moim zdaniem aktualnie jest teraz karygodne.

• Użytkownik

Jestem na Nie, nadal jeste?? chamski na serwerze nie raz widzia??em, wyzywasz ludzi i my??lisz, ??e Ci wszystko wolno. Sam wyje??d??a??e?? do mnie z tekstami typu "nic mi nie zrobisz" lub "co mi zrobisz". Popraw swoje zachowanie, bo moim zdaniem aktualnie jest teraz karygodne.

Daj mi dow??d kiedy kogo?? obrazi??em :) . Jak bym wyzywa?? to na pewno dla ??art??w :) . Za ma??o tu grasz ??eby co?? o mnie wiedzie

Jestem na TAK - zna regulamin , doswiadczenie ma, odkad stracil admina nie ma na niego skarg, chociaz dawno na serwie nie bylo mnie jak wgl w graniu w CS, po tej glupiej aktualizacji, lecz dlugo Cie znam i lubie, jak wiekszosc. HEADSHOT, ogarnij sie to ze masz admina to troche przesadzasz. Nie grasz tu dlugo i nie znasz MAKI na wylot : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...