PWK Napisano 28 Lutego 2013 #208311 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Nick:PWK IP:83.242.74.224 SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:0:35343762 Data i godzina bana:27/02/2013 godzina gdzies tak okolo byla 21 Czas na jaki go dosta??es:Perm Pow??d bana:Czitowanie Nick admina:Nie wiem jaki nick mial gdyz mi sie wyswietlil dzisiaj ban jak chcialem wejsc na server a nie pisze kto mnie zbanowal Opis sytuacji:Gralem sobie na mapie de_kabul jest ogarnietym graczem wiec latwo mi sie gralo mialem staty koncowe 277:77 i wtedy chyba gdy juz wyszedlem dostalem tego bana. Dlaczego jestem niewinny:Jestem nie winny gdyz widze, ze admini nie umie sprawdzac za bardzo graczy nawet nie zrobil ss wczesniej. Ja to sam mam admina na innym servie i jak widze kogos podejrzanego to i tak na wszelki wypadek zrobie ss zeby pozniej nie bylo skarg. Oto co mi sie wyswietla prosze o szybkie rozpatrzenie. [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: PWK [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '83.242.74.224' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 28 Lutego 2013 #208421 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Zosta??e?? zbanowany na podstawie tego demka http://www.speedyshare.com/nyR2r/pwk.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 1 Marca 2013 #208436 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mo??na wiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWK Napisano 1 Marca 2013 Autor #208547 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ahhahahahhhahha na serio widze ze admini ogarnieci sa hahahah ja pi***ole to ze dobrze gralem to znaczy ze czity mam? Czlowieku jakbys zobaczyl moj sprzet do tej gry to bys sie posral. I wez wrzuc te demko na bl i zobaczymy ogarki Dodano: 01 marzec 2013 - 14:55 tak wlasnie jest za pewne dzieciaki adminy dostaly to sie ciesza ze moga zbanowac pro gracza Brawo dla was panowie Brawo obty tak dalej Dodano: 01 marzec 2013 - 14:55 tak wlasnie jest za pewne dzieciaki adminy dostaly to sie ciesza ze moga zbanowac pro gracza Brawo dla was panowie Brawo obty tak dalej Dodano: 01 marzec 2013 - 14:56 http://www.blacklisted.pl/ nawet ci strone podalem wrzuc te demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 1 Marca 2013 #208591 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi