Skocz do zawartości

Propozycja by Info

Infooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.propozycja jest taka aby do menu ct dodali resetowanie pilki

2.Aby gracze nie mogli uzywac mikrofonu jak sa zabici bo wbije taki kolekcjoner i tylko podpowiada

3.usuniecie odliczania przy bezruchu totalnym bezruchu oraz nakazow zakazow bo taka prawda ze na to odliczanie mija prawie 1 minuta i tracimy ten czas gdzie moglbysmy pojsc na mape.nie tyczylo by sie wyrzucania broni wtedy trzeba bylo by odliczyc

• Użytkownik

Tylko dobrym pomyslem jest dodac resetowanie pilki do menu w CT.

Vip voice jest przywilejem vipa. Odliczanie tez sredni pomysl, ja nie widze problemu by tylko odliczyc "3,2,1,0", przynajmniej wtedy nie ma zadnych problemow ze byl FK bo jezeli CT odliczylo i TT nie wykonalo polecen to ginie i nie ma spinek ze byl FK czy cos

;)

• Użytkownik

Nie dodaje tego tylko ty sie sapiesz o wszystko ze nie odliczylem chociaz odliczylem podpowiadasz gdzie kto jest jak nie zyjesz.Byla mapa Jail_Polska bylo was 10 byscie pouciekali a ja nie zamierzam latac po mapie aby was zabijac.Chcialem isc na mape w 8 powiedzialem macie nakaz kucaka odliczylem chyba z 5 razy a tu kolekcjoner przez mikro uciekajcie uciekajcie i all pouciekala a ja nie zamierzam bawic sie z wami.Bylem sam wiec nie dzwcie sie chyba kazdy wie jaka to jest duza mapa.

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...