Gunia Napisano 6 Czerwca 2013 #247199 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nick:Gunia IP: SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: Czas na jaki go dosta??es: Na zawsze Pow??d bana: AB? Nick admina: NIe pamietam. Opis sytuacji: Nie by??o mnie w domu pare dni dzisiaj chce wejsc i mam bana. Do tego nie wiem za co. zmienia??em ip i nic... Dlaczego jestem niewinny: Nie gra??em przez ten czas. M??j mlodszy brat m??g?? grac w co watpie ale mo??e jednak. W kazdym badz razie za co ban? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Gunia| [AMXBans] Powod: 'See banlist' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:594323241' [AMXBans] Twoje IP: '83.26.239.148' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 6 Czerwca 2013 Użytkownik #247205 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=179046 Tutaj jest Tw??j ban. Ucieczka przed ss :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` VenoM Napisano 7 Czerwca 2013 #247235 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Masz szcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 7 Czerwca 2013 Użytkownik #247236 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Post usuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi