jasio683 Napisano 2 Lipca 2013 #257151 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nick: Moja <3 <3 IP: 91.231.123.52 SteamID (je??li posiadasz): Niemam steama Data i godzina bana: niewiem nie pamietam dawno go dosta??em Czas na jaki go dosta??es: na zawsze Pow??d bana: Wstaw ss'y na pochylnia.pl Nick admina: Zjarany wujek niewiem to dawno bylo ale chyba Zjarany wujek Opis sytuacji: niewiem niemam brata wchodze na serwer a nie gra??em wtedy bo to by??o na drugi dzien wchodze na serwer ctf i pisze ban mysle chyba sie pomylil weszlem wczoraj i nadal on jest jakis typek podemnie sie podszyl i mial takie same ip Dlaczego jestem niewinny: poprostu nie ja dosta??em bana tylko jakis typek ale mial takie same ip prosze o unbana jestem niewinny :( bardzo podoba?? mi sie ten serwer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 2 Lipca 2013 #257158 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi