Scrappy. Napisano 3 Lipca 2013 #257676 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Bizek^.^ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'FreeKill' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:53029183' [AMXBans] Twoje IP: '93.91.210.27' [AMXBans] ======================================= Jest zabawa odmieniec powiedzia??em na strza?? z deagla zakladacie czapke Magik lub Skrzat odmieniec.... . Strzeli??em z M4 Bizek i Fenix za??o??tli czapki jako jedyny nie za??o??y?? CenaTion. Poczym wypierali si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizek^.^ Napisano 3 Lipca 2013 #257678 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ale rozumiesz ty ze ja juz mialoem na sobie czapke magik?? ile razy mam ci mowic zabaczymy na demku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 3 Lipca 2013 #257679 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Prosimy o wypowiedz admina banuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrappy. Napisano 3 Lipca 2013 Autor #257680 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ale kur^a cz??owieku widzisz co napisa??em przed odmie??cem by??a ostatnia reakcja gdyby?? nie zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CenaTionek Napisano 3 Lipca 2013 #257684 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No to mo??e ja si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 3 Lipca 2013 #257685 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mhm, jak dla mnie nie nadaje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizek^.^ Napisano 3 Lipca 2013 #257690 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ask ty wgl nie byles na serwie wiec nie udzielaj sie a slapowalem sie do cb bo to byly txt ale rozumiesz scrapy ze ja mialem juz na sobie czapke?? ty jak powiedzailes ostatnia reakcje zdejmij czapke zdjalem a jak zakonczyles zabawe w ostatnia to ja zalozylem znowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrappy. Napisano 3 Lipca 2013 Autor #257692 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ask ty wgl nie byles na serwie wiec nie udzielaj sie a slapowalem sie do cb bo to byly txt ale rozumiesz scrapy ze ja mialem juz na sobie czapke?? ty jak powiedzailes ostatnia reakcje zdejmij czapke zdjalem a jak zakonczyles zabawe w ostatnia to ja zalozylem znowu... Nie nie za??ozy??e?? bo patrzy??em si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.FeNiX. Napisano 3 Lipca 2013 #257695 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 To tak ja zy??em wiec wiem ;) cena nie mia?? czapki a ja i bizek mieli??my. Ktos zabil mnie pierwszego nie wiem kto bo mi to zwis??o a bizka zabi?? scrappy. I nawet jak by bizek nie mial czapki to tylko ja mia??em zginac a nie w dw??ch. ( Ja i Bizek milismy czapki )!!!!!!! a cena powinien byc zabity :D kto cos z tego cos zrozumia?? to bedzie fajnie napisalem jak by??o, dzieki ide grac w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizek^.^ Napisano 3 Lipca 2013 #257696 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 3 Lipca 2013 #257699 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Bizek^.^'" data-cid="257690" data-time="1372866000">ask ty wgl nie byles na serwie wiec nie udzielaj sie a slapowalem sie do cb bo to byly txt Ty nie wiesz czy ja by??em na serwerze czy nie. Nie zawsze musz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CenaTionek Napisano 3 Lipca 2013 #257702 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 To tak ja zy??em wiec wiem ;) cena nie mia?? czapki a ja i bizek mieli??my. Ktos zabil mnie pierwszego nie wiem kto bo mi to zwis??o a bizka zabi?? scrappy. I nawet jak by bizek nie mial czapki to tylko ja mia??em zginac a nie w dw??ch. ( Ja i Bizek milismy czapki )!!!!!!! a cena powinien byc zabity :D kto cos z tego cos zrozumia?? to bedzie fajnie napisalem jak by??o, dzieki ide grac w cs No chyba nie, patrza??em na Ciebie ca??y czas!! Nie mia??e?? czapki, dopiero jak strzeli?? z m4 za??o??y??e?? krasnala, i mi tu nie k??am @Down: A co tobie ??al d*** ??ciska ??e nie otrzyma??e?? adminka ? Och jak przykro :(((. Po za tym nie u??ywaj liczby mnogiej i przedstaw jakie?? dowody, zanim zaczniesz bezpodstawnie ocenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProWall^^ Napisano 3 Lipca 2013 #257705 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Haha , sweeper za***istych adminow przyjal , kluca sie jak dzieci w przedszkolu przeczytajcie sobie to wszystko przeciez to jest smieszne. Do tego dostali admina w pierwszy dzien zaczeli sie juz slapowac , nawzajem banowac itp... PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 3 Lipca 2013 #257710 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Post usuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrappy. Napisano 3 Lipca 2013 Autor #257721 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi