Wariat ! Napisano 5 Lipca 2013 #258780 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nick: Wariat ! IP: 89.71.41.108' SteamID (je??li posiadasz): Steam_ID: 0:0:60796647 Data i godzina bana: Nie wiem Czas na jaki go dosta??es: Nie wiem Pow??d bana: nie wiem ( nie moj ban ) Nick admina: Ninja Opis sytuacji: Dzis chcialem sobie zagrac na Serwerze Paintball wchodze a tutaj ze niby mam bana ... caly czas gram na steamie ( od stycznia ) Dlaczego jestem niewinny:- Prosze o pomoc. Server # 19 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Ninja. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: HehehehheszeK <3 [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.71.41.108' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 5 Lipca 2013 #258789 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi