Zabije cie KiLL Napisano 6 Lipca 2013 #259439 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Nick:I KiLL YoU IP:zmienne SteamID (je??li posiadasz):Nie posiadam Data i godzina bana: nie wiem Czas na jaki go dosta??es:Permamentny Pow??d bana:Nie wiem kto?? chyba wbi?? na moje konto i na aimie gra??. Nick admina:Mr.Speed Hack Opis sytuacji:Dzi?? o 13:15 chcia??em pograc w cs wchodze na serwer a tu ban. Nie wiem dlaczego wczoraj gra??em normalnie o 21:00 do 22:00 i nie dosta??em bana. Dlaczego jestem niewinny:Poniewa?? nigdy nie gra??em na czitach. Server # 20 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Odi.. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Mr.Speed Hack [AMXBans] Reason: 'aim' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.4.188.245' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 6 Lipca 2013 Użytkownik #259444 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Post usuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi