japajapa Napisano 7 Lipca 2013 #260062 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 czesc,zaczylem tu grac nie dawno dostalem bana bo dobrze gralem ludzie po prostu zobaczyli nowego i juz ma wh... ale to nic spodobal mi sie ten server i,dostalem SS'Y i nie dostalem ub poniewaz napisal pan moderator ze ssy byly modyfikowane niewiem i co chodzi z ta modyfikacja ale ja jak dostalem te ss'y to tylko chcialem je otwarzyc i wzielem za pomoca Windows Media Player nic wiecej i pan moderator stwierdzil ze byly modyfikowane.wytlumacz mi modyfikacje ss'ow,prosze o rozpatrzenie ss'ow PONOWNIE,dziekuje MILEJ GRY. Pozdrawiam Pochylnie. http://przeklej.org/file/p6OzTQ/ss.y.adamix.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 7 Lipca 2013 Użytkownik #260065 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 chcesz wyja??nienia. Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japajapa Napisano 7 Lipca 2013 Autor #260071 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Cz??owieku chcialem tu grac bardzo fajna serverowania nie pisze juz o tym ub ale wiec ze kur^a nic z nimi nie robilem je^ac to juz po prostu slabi jestescie i dajecie bany za NIC ze ktos ma skilla? jakas ??dzira wbila bo jakies ZERA napisaly ze mam wh czytalem o tym forum ze graja tylko znajomi a jakie wbijaj jakies zera to graja ale jak ktos wbije 26:2 ? Ban i pi***ola i jakis bzdurach typu modyfikacja 3maj sie no lifie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 7 Lipca 2013 Użytkownik #260075 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 7 Lipca 2013 #260076 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi