Sigala Napisano 4 Września 2013 #286153 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Reporter: Palto PaltoOsoba udzielająca wywiadu: Sparta Witam Cię serdecznie, jak na początku każdego wywiadu powiedz nam coś o sobie.Mam na imię Damian. Mam 24 lata. Mieszkam w Ciechanowie a wcześniej mieszkałem w Stargardzie Szczecińskim. Jak przystało na chłopaka, a raczej mężczyznę w moim wieku mieszkam z rodzicami i bratem. Pracuję w hurtowni materiałów budowlanych oraz kończę magisterkę na AWFie w Warszawie. Za rok jak dobrze pójdzie wezmę ślub z mą narzeczoną Wspomniałeś o swoim bracie. Był moderatorem u nas jak ty teraz? To prawda?Tak, zgadza się. Prawie każdy kojarzy Microsofta. Co planujesz robić gdy skończysz studia?Jak dobrze pójdzie to dalej będę pracował w tej hurtowni co teraz, gdyż kasa jak na me miasto jest zadowalająca. Planuje ponownie spróbować dostać się do policji. Stróż prawa powiadasz? Mogę powiedzieć Ci tylko powodzenia, trzymam kciuki że się dostaniesz.Nie podziękuję żeby nie zapeszyć, nie obraź się i nie obsmaruj mnie na mieście Powróćmy do lat szkoły średniej, jaki profil skończyłeś?Skończyłem profil administracyjno-ekonomiczny. Bardzo miło wspominam czas szkoły średniej i najchętniej wróciłbym tam ponownie. Miło jest spotkać po latach nauczycieli i z Nimi pogadać. Jesteś jednym z najstarszych osób w administracji, jak się z tym czujesz? Dogadujesz się z młodszymi od siebie? Poczułem się teraz jak dinozaur Myślę, że się dogaduje z młodszymi użytkownikami bo większość z nich nie jest typem bojowego czternastolatka. Wiadomo jako ktoś "szaleje" to trzeba Go potraktować po macoszemu by się uspokoił. To dobrze że trzymacie się bez żadnych ciśnień. Zadam teraz pytanie które występuje chyba w każdym wywiadzie, ale myślę, że jest bardzo ważne dla społeczności Pochylna.pl. Jak trafiłeś na tak wspaniałą sieć?Brat zaczął u Was pogrywać a że mieliśmy jednego steama to i ja tutaj zacząłem cykać. Odpowiem może od razu na kolejne pytanko bo w cs mam krótki staż. Wcześniej z dystansem podchodziłem do tego jak kumple "noł lajfiłi" w CS. Mnie do tego nie ciągnęło, dopóki własnie Kacper nie zaczął grać. Teraz coś z serii "co lubisz robić". Masz jakieś hobby, czym się interesujesz?W wolnej chwili oczywiście pykam w CS'ka na 4FUN'ie. Tak poza tym to spotkania z narzeczoną lub znajomymi, chociaż tych drugich jest coraz mniej bo każdy ma swoje życie. Interesuje się piłką nożną i jestem kibicem Legii Warszawa. Ulubionego gatunku muzyki nie mam, słucham wszystkiego co wpada w ucho. Także można powiedzieć, że tak standardowo marnuje swój czas "Sparta", ten pseudonim masz tylko w świecie wirtualnym czy masz taką ksywkę też w "realu"?Nick Sparta wziął się od skrócenia go ze Spartakusa. Szukałem nicku dla siebie i tak jakoś upodobał mi się Spartakus. W życiu realnym wołają na mnie Malyna lub od nazwiska Piasek Dodam, że ze Spartakusem mam wspólna tarczę tylko ja korzystam z masy tłuszczowej brzucha:) Patrząc po twoich postach i statusach zauważyłem że masz poczucie humoru. Jaki jest twój ulubiony kawał?Przyznam się nieskromnie, że znajomi pamiętam mówili "idź do kabaretu", a ja się najnormalniej w świecie wstydzę kamer:)Kawał hmmm.... Przedstawię może zasłyszane zdanie z dzisiejszego dnia w pracy: "Kochanie nie mogę rozmawiać, gdyż mam ręce spuchnięte i nie mam siły trzymać telefonu.". Wróćmy do damy Twego serca. Nie ma nic przeciwko że pracujesz tyle nad naszym forum i że grasz w CS'a?Powiem szczerze, że uważa samą grę za nieco dziecinne, ale jakoś przywykła do tego. Po spotkaniu z Tacowskim, którego przy okazji pozdrawiam i Jego małżonkę, trochę inaczej patrzy na grę Ooo kobieta marzenie, tylko jeszcze jakby Ci piwo przynosiła...Tacka żona to jest dopiero kobieta wyrozumiała, jeżeli chodzi o grę w CS'a. Czasem się zdarzy, że mi piwko przyniesie ale szczerze mówiąc, to ja wolę Ją kokietować Chciałbyś kogoś pozdrowić na zakończenie?Pozwolę sobie pozdrowić oczywiście Ciebie i wielkie dzięki za poświęcony dla mnie czas. Pozdrowię również Microsofta Szczególne pozdrowienia dla Tacka to jest gość niezastąpiony na Pochylni i oczywiście Pe.ndolino. Pozdrawiam także całą ekipę 4FUN'a (wybaczcie, że Was nie wymienię każdego z osobna). Wszystkich użytkowników serwerów Pochylnia.pl oraz forum, no i oczywiście szanowną administracje. Dzięki, że udzieliłeś mi wywiadu, myślę że to nie ostatnia nasz pogawędka. Również dziękuję i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti Napisano 4 Września 2013 #286156 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Podpisz się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 4 Września 2013 #286157 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wywiad co prawda ciekawy, dowiedziałem się kilku rzeczy, które już znałem, fajnie się czyta i myślę, że po Twoich kolejnych wywiadach będzie troszeczkę lepiej i wywiady będą dłuższe bynajmniej ja na to liczę ;-) Twin (04 wrzesień 2013 - 17:49): "bynajmniej" to przeczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 4 Września 2013 #286158 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wreszcie się doczekałeś wywiadu Ziooooom Dnia 4.09.2013 o 17:37, Sigala napisał: jestem kibicem Legii Warszawa. Pffff. Tutaj akurat nie masz się czym chwalić. Pffff. Dnia 4.09.2013 o 17:37, Sigala napisał: Po spotkaniu z Tacowskim, którego przy okazji pozdrawiam i Jego małżonkę, trochę inaczej patrzy na grę Dziekujemy i również pozdrawiamy Ciebie i Katarinę Wpradajta nad morze Spotkanie było milusie Dnia 4.09.2013 o 17:37, Sigala napisał: Tacka żona to jest dopiero kobieta wyrozumiała, jeżeli chodzi o grę w CS'a. Się wie Jest BOSKA Dnia 4.09.2013 o 17:37, Sigala napisał: Szczególne pozdrowienia dla Tacka to jest gość niezastąpiony na Pochylni Fakaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaQ. Napisano 4 Września 2013 #286160 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zajebiste Sparta na policjanta :lol: Oczywiście leci lajk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 4 Września 2013 #286161 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Troszkę krótki wywiad ale zawsze można się czegoś dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 4 Września 2013 #286164 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 fajny wywiad mógłby być dłuższy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 4 Września 2013 #286174 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Sparta pozdrów Microsofta :D, a wywiadzik cud miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l3AKUS Napisano 4 Września 2013 #286176 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nie łapię kawału ale ok. Reszta wywiadu jest przejrzysta i ładnie napisana. Fajnie się go czyta, chodź nie lubię czytać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaxiris Napisano 4 Września 2013 #286177 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Fajny wywiadzik, ale liczę na dłuższę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
?? Napisano 4 Września 2013 #286179 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kibic i policjant w jednym. Będzie swoich z dołka wyciągał heh Sparta (04 wrzesień 2013 - 18:28): Raczej swoich wsadzać by na premię łatwo urobić hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 4 Września 2013 #286180 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dnia 4.09.2013 o 17:46, Santano napisał: Wywiad co prawda ciekawy, dowiedziałem się kilku rzeczy, które już znałem, fajnie się czyta i myślę, że po Twoich kolejnych wywiadach będzie troszeczkę lepiej i wywiady będą dłuższe bynajmniej ja na to liczę ;-) Lubie lajkować debilne posty. A, no i wywiad fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Wujek Napisano 4 Września 2013 #286184 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Września 2013 #286207 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dobry wywiad, przyjemnie się czytało czekam na następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numberr 1 Napisano 4 Września 2013 #286210 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neff` Napisano 4 Września 2013 #286232 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ciekawy wywiadzik. Powodzenia z policją Ps. Fajną masz kobitkę jak przynosi Ci piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
in?? OSTRY:D Napisano 4 Września 2013 #286237 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 A ja powiem że wywiad był do dupy ;x Ps. za dużo pozytywu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigala Napisano 4 Września 2013 Autor #286249 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dnia 4.09.2013 o 20:07, <span itemprop= napisał: Ps. za dużo pozytywu ;x Możesz mi to wytłumaczyć? Bo nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 4 Września 2013 #286252 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wywiad fajny, ale trochę krótki. Dobrze było trochę lepiej poznać Damiana :D. Oby Ci narzeczona nosiła częściej piwka przed kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CenaTionek Napisano 4 Września 2013 #286264 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wywiadzik ze Sparta, haha :D no spoczko, spoczko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 4 Września 2013 #286265 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Niezastąpiony Tacek? hmmmm nie sądzę. Za pozdrowienia dziękuję. Wywiad dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugimeister Napisano 4 Września 2013 #286270 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Cytuj Jesteś jednym z najstarszych osób w administracji, jak się z tym czujesz? Dogadujesz się z młodszymi od siebie? Poczułem się teraz jak dinozaur Myślę, że się dogaduje z młodszymi użytkownikami bo większość z nich nie jest typem bojowego czternastolatka. Wiadomo jako ktoś "szaleje" to trzeba Go potraktować po macoszemu by się uspokoił. Czemu akurat czternastolatka ? No no, współpraca ze Spartą to czysta przyjemność Sparta (05 wrzesień 2013 - 08:42): Tak mi się napisało łot i co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delmik Napisano 4 Września 2013 #286276 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Trochę krótko, ale zjadliwie. Czekam na więcej wywiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasillee Napisano 5 Września 2013 #286327 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wywiad ciekawy, czekam na następne lecz krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartoofeleK Napisano 5 Września 2013 #286361 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wreszcie się doczekalem tego wywiadu trochę krótki ale miło się czytało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi