Koki aka Wols Napisano 12 Września 2013 Użytkownik Autor #288448 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Profesor, we?? przeczytaj ten temat od poczatku ... "faNNNNNNNN ma troch Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 12 Września 2013 #288451 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Koki tw??j temat mnie zmotywowa?? to cz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 12 Września 2013 Użytkownik Autor #288454 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No wlasnie -,- i o to mi chodzilo, by przypoomniec pozostalym, ze posada admina to nie zabawa ... Nie tworzylem tego tematu by sie wymadrzac, ani by tworzyc spory, w tym przypadku z fan'em ....Wylacznie chodzilo mi o to, by zauwazyly to te osoby, ktore maja wyj3bane Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 12 Września 2013 #288456 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jak na serwer maja "wywalone" to na forum tym bardziej. Wujka rozumiem bo ma 2 serwery do ogarni Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 15 Września 2013 Użytkownik #289507 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Pisa??em dzisiaj z booykom i sie go spyta??em czemu nie gra na procodzie to mi powiedzia?? ze gra teraz na ffa i nie wie czemu nie gra na procodzie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 15 Września 2013 Użytkownik #289515 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ??eby si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 15 Września 2013 Użytkownik #289521 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Napewno juz znudzilo mu si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 15 Września 2013 Użytkownik Autor #289553 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ech, to by??o pewne...Jak booyka tak se w chuya leci, to niech odrazu zrezygnuje, nikt tu nie chce '' przelotnych adminow'', potrzebni sa stali admini, jak do tej pory fan, profek jakos innych nie widze by sie starali, kazdy po jakims czasie sie znudzil i olal serva...Typowy Ermac, tak samo bylo.. Gral, gral, gral zlozyl podanie "niby dostal admina" i sie znudzil i polecial na ZM ...Szkoda slow, szkoda czasu na niego, oraz szkoda @... Znalazlo by sie paru, ktorzy zasluguja na te posade, booyka jest zbedny.. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuCieMam Napisano 15 Września 2013 #289708 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Widz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HATE ME NOW Napisano 15 Września 2013 #289713 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Tak jak pisalem... mial chlopak zajawke, podobal mu sie serwer i po kilku tygodniach mu sie znudzilo ;) Takich adminow nie potrzebujemy na serwerze, ani na tej sieci. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 15 Września 2013 #289715 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Koki ja te?? tu troch Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faNNNNNNN` Napisano 15 Września 2013 Użytkownik #289726 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2013 eL. my??l Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 16 Września 2013 Użytkownik #289747 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nie uwierzycie dzisiaj rano na serwerze pojawi?? si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 21 Września 2013 Użytkownik Autor #291371 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2013 W Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 21 Września 2013 Użytkownik #291376 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2013 a tam ju?? straaci?? admina tak??e ola Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 21 Września 2013 #291427 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2013 W dzie?? nie mam zbytnio czasu na gr Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urban997 Napisano 22 Września 2013 #291593 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2013 W sumie to ja codziennie gram p????nymi godzinami:) zreszt Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 22 Września 2013 Użytkownik Autor #291596 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Urban, chodzi??o mi tu o wypowiedzi admin??w, na temat sw??j, lub kogo??, uzasadnienie kto olewa, oraz zach Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi