slawus98 Napisano 2 Października 2013 #294908 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam . Mam straszne lagi na steamie od paru dni i nie wiem czy to problem serwera czy moj indywidualny. Prosze o pomoc bo nie da sie grac. Nie wiem jak z innymi graczami czy inni gracze tez maja taki problem. Wszystkie komunikatory mam wy??aczone wiec to nie ten problem. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak136b Napisano 2 Października 2013 #294910 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2013 wpisz w console : ex_interp 0.01 , rate 25000 . Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 2 Października 2013 Autor #294912 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2013 rate 25000 stosowa??em ale to pierwsze nie zaraz sprawdze. dziala jak narazie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 2 Października 2013 #294925 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ja lag??w nie mam tak??e to wina po Twojej stronie le?? prawdopodobnie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bie(L)aN Napisano 3 Października 2013 #295050 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2013 2sty' ty nie masz!!! Ja te?? takowe lagi mam i rate i interp mam poprawnie ustwiony .Poczekajmy na wypowiedz innych graczy i bedziemy wiedzieli :D My??le ,??e to przez te aktualizacje steam albo problem servera Pozdrawiam z G??ry Bie(L)aN Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 3 Października 2013 #295053 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2013 mo??e te?? to by Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 3 Października 2013 Autor #295061 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Gdy uzy??em interpa lagi troche zmala??y i dalo sie grac ale to jeszcze nie to. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 3 Października 2013 #295234 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja ju?? od jakiego?? czasu mam takie problemy, wchodz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 4 Października 2013 Autor #295241 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja mam ping w granicach 30-50 a lagi mam okropne i przez te lagi nie umiem nikogo zabic czasami nawet mam staty na poczatu rundy 0-4 sie nawet zdarzalo a na moim lvl to jest troche dziwne , ale wracajac sprawdze ten sposob i napisze czy cos pomoglo . A jeszcze dodam od jakiegos czasu gdy wchodze na serwer za pierwszym razem mam ping +80 i musze wyjsc z serwera i wejsc i to pomoze na ping ale nie na lagi. :-( Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocker Napisano 4 Października 2013 #295242 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Te?? czasami zdarza mi si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HydroCannabinol Napisano 4 Października 2013 #295288 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Mo??e usu?? ca??y folder z CS`em i ??ci Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 4 Października 2013 #295290 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ym, nie wiem.. Mi te?? czasem ping jebie + 130 i strasznie wkurza to......... Mam tak a?? nie resn Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 4 Października 2013 Autor #295319 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Powiem tak ja mam cofnietom aktualizacje steam zebym mog?? mowi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocker Napisano 4 Października 2013 #295382 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Moim zdaniem to nie w tym problem bo troch Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 4 Października 2013 Autor #295427 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ja mam adma jak cofne aktualizacje to usune sobie admia . Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi