kapcie miodu Napisano 16 Października 2013 #299438 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tw??j nick: `kapcie mioduNick admina: tknnMapa: westwoodOpis sytuacji: ssyLink do pobrania Screenshot??w: http://speedy.sh/hTp2P/Desktop.rarIP/SteamID: 'STEAM_0:1:8614478' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 16 Października 2013 #299453 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2013 A dlaczeg???? to Halflife00 jest czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 16 Października 2013 #299456 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tylko nie ??ciemniaj, ??e zminimalizowa??a?? csa bo po ssach zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 16 Października 2013 #299460 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Czy??by Cheat? tak jak m??wili??my ze Sparta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 16 Października 2013 #299462 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jednym s??owem czarny screen mo??e by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graczyk097 Napisano 16 Października 2013 #299487 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Z g??ry przepraszam za wypowied??, ale ostatnio sam chcia??em j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcie miodu Napisano 17 Października 2013 Autor #299597 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 nieee wyszlam na pulpit , wylacza??am cs , rozumiecie , zrobcie tak komus specjalnie i wyjdzcie w tym czasie z cs , zobaczymy.! anty-ssy na steam 2k5 , dobrze ppomyslane , ale wy sie uczepiliscie mnie , japrd ;/ bo wysz??a/uciek??a. ucekla HAHAHA , ja mam grac 24 h na dobe w cs , pomysl i nie gadaj glupot , bede wychodizla wtedy kiedy mi sie chce, sa inne serwery na ktorych gram. a po zatym dostalam informacje od kolegi z BL cytuje "Nie istnieje darmowy Anti SS tylko p??atne-STEAM" ja mialabym placic , nie mam na co hajsu wydawac, madrze przemyslane , chcecie mnie za przeproszeniem "wyjebac* z serwera,forum ale bede starac sie aby nie odejsc bo nic nie mam , sadzi to o was ze nie umiecie przegryac, szukacie jakiegos haczka na mnie , aby tylko cos zanlesc , zeby moc zbanowac , widze powoli wam sie udaje robic winna (a naprawde jestem czysta) , nie mam tu za wiele kolegow ktorzy mi ufaja , nie znaja sie an rzeczy co to granie fair a uzywaniem wspomagacyz jakichkolwiek , wieccie ze nic nie posiadam , po co mam odpalac sie jak jest raznie graja bez czitow , z czitami jest latwie , ale gra robi sie nudniejsza sludchawkami uczymy sie grac tak jak ja nauczylam sie , ucze sie non stop , na sluchawkach-bez czitow, smutno mi jest gdy nie wierzycie w dobrego gracza , lecz wyzywacie ciagle, ze cos mam , czasem wy macie ogromnego farta i mowimy all "czity" "czity" , ja juz nie p??acze ze mnie bijecie , wnosze to do serca . Prosze nie robcie nie winnej na winna. Chcialabym grac dalej. ..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 17 Października 2013 #299602 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 nieee wyszlam na pulpit , wylacza??am cs , rozumiecie , zrobcie tak komus specjalnie i wyjdzcie w tym czasie z cs , zobaczymy.! anty-ssy na steam 2k5 , dobrze ppomyslane , ale wy sie uczepiliscie mnie , japrd ;/ ucekla HAHAHA , ja mam grac 24 h na dobe w cs , pomysl i nie gadaj glupot , bede wychodizla wtedy kiedy mi sie chce, sa inne serwery na ktorych gram. Po pierwsze, to nie s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcie miodu Napisano 17 Października 2013 Autor #299604 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 'czarne'' jest bo wyszlam ,, nie rozumiecie tego ? Zrobcie wy admin adminowi ssy , i niec w trakcie wyjdzie , to sie przekonacie.! Dobra nie bede sie klocic , bede dlaje patrzec jak zmyslacie HHAHAHA. robi sie ciekawie wziasc pop corn i smiac sie. Trudno bedzie mi brakowac tegoo serwera , plakac tez nie bede, ale chce wiedziec czy UB bedzie czy BAN , serwery inne sa ale nie tak jak ten co gralam 4fun , jest spoko, fajni ludzie .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 17 Października 2013 #299610 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Popcorn* jakby kto pytal to tak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 17 Października 2013 #299623 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Skoro napisa??a co?? na sayu w trakcie bana, mo??na by??oby sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halfman Napisano 17 Października 2013 #299626 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Czy kto?? mo??e zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 17 Października 2013 #299631 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie potrzebujemy ??adnych wym??wek , bo ja tych informacji nie kupuje , nie jedna osoba mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcie miodu Napisano 17 Października 2013 Autor #299639 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ahhaha prosze o dowody ze mialam bana na VAC HAHAHHAHAA. Myslisz ze jak sie rozpisa??e?? na p???? srony kartki A4 , to bedziesz fajny ? pozory myl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 17 Października 2013 #299661 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 To tak> jako gracz steam masz prawo poprosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 17 Października 2013 #299683 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja nie wiem po co w og??le dyskusja.. od razu wybaczcie ??e pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcie miodu Napisano 17 Października 2013 Autor #299694 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 wlasnie wszystkie a jest jeden ssy czarny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 17 Października 2013 #299714 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 kapcie miodu to podasz ten lik do hltv czy wolisz aby perm zosta?? ? (tylko to cie ratuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcie miodu Napisano 17 Października 2013 Autor #299730 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 prosze hltv - http://hltvdl.zabijaka.pl:81/pobierz/15991/hltv-1381946520-1381947660-de_westwood.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 17 Października 2013 #299901 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Po pierwsze zostajesz odbanowana (demko -b ). Po drugie inne portale (dotyczy sieci serwer??w) mnie nie obchodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 17 Października 2013 #299908 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ju?? my??la??em, ??e zostanie spalona na stosie tylko za to, ??e admin innej sieci zobaczy?? co?? nie przedstawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 18 Października 2013 #299921 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Tak wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi