Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

nieee wyszlam na pulpit , wylacza??am cs , rozumiecie , zrobcie tak komus specjalnie i wyjdzcie w tym czasie z cs ,

zobaczymy.!

anty-ssy na steam 2k5 , dobrze ppomyslane , ale wy sie uczepiliscie mnie , japrd ;/

bo wysz??a/uciek??a.

ucekla HAHAHA , ja mam grac 24 h na dobe w  cs , pomysl i nie gadaj glupot , bede wychodizla wtedy kiedy mi sie chce, sa inne serwery na ktorych gram. :)

a po zatym dostalam informacje od kolegi z BL cytuje "Nie istnieje darmowy Anti SS tylko p??atne-STEAM"

ja mialabym placic , nie mam na co hajsu wydawac, madrze przemyslane , chcecie mnie za przeproszeniem "wyjebac* z serwera,forum ale bede starac sie aby nie odejsc bo nic nie mam , sadzi to o was ze nie umiecie przegryac, szukacie jakiegos haczka na mnie , aby tylko cos zanlesc , zeby moc zbanowac , widze powoli wam sie udaje robic winna (a naprawde jestem czysta) , nie mam tu za wiele kolegow ktorzy mi ufaja , nie znaja sie an rzeczy  co to granie fair  a uzywaniem wspomagacyz jakichkolwiek , wieccie ze nic nie posiadam , po co mam odpalac sie jak jest raznie graja bez czitow  , z  czitami jest latwie , ale gra robi sie nudniejsza sludchawkami uczymy sie grac tak jak ja nauczylam sie , ucze sie non stop , na sluchawkach-bez czitow, smutno mi jest gdy nie wierzycie w dobrego gracza , lecz wyzywacie ciagle, ze cos mam , czasem wy macie ogromnego farta i mowimy all "czity" "czity" , ja juz nie p??acze ze mnie bijecie , wnosze to do serca .

Prosze nie robcie nie winnej na winna. Chcialabym grac dalej. ..!

nieee wyszlam na pulpit , wylacza??am cs , rozumiecie , zrobcie tak komus specjalnie i wyjdzcie w tym czasie z cs ,

zobaczymy.!

anty-ssy na steam 2k5 , dobrze ppomyslane , ale wy sie uczepiliscie mnie , japrd ;/

ucekla HAHAHA , ja mam grac 24 h na dobe w cs , pomysl i nie gadaj glupot , bede wychodizla wtedy kiedy mi sie chce, sa inne serwery na ktorych gram. :)

Po pierwsze, to nie s

'czarne'' jest bo wyszlam ,, nie rozumiecie tego ?

Zrobcie wy admin adminowi ssy , i niec w trakcie wyjdzie , to sie przekonacie.!

Dobra nie bede sie klocic , bede dlaje patrzec jak zmyslacie HHAHAHA.

robi sie ciekawie wziasc pop corn i smiac sie. :)

Trudno bedzie mi brakowac tegoo serwera , plakac tez nie bede,

ale chce wiedziec czy UB bedzie czy BAN , serwery inne sa ale nie tak jak

ten co gralam 4fun , jest spoko, fajni ludzie .!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...