Bidstrophy Napisano 5 Listopada 2013 #307344 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam. Na wstepie chce powiedziec ze nigdy nie dostalem bana wiec troche nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi screenami. Nie wiem czy zmiescilem sie w czasie ( 10 h ) ale wczoraj nie dalo sie zalogowac na pochylni. W csa gram ok 3 lat na serwerze MW3 nie dlugo ale bardzo sie pod jaralem tym serwerem ( fajni ludzie, fajnie sie gra). Mialem calkiem niezly lvl Grenadierem (113) i Saperem (96) wiec nie chcialbym tego stracic. Sorki ze steamID na czarno ale kopiowalem z AMXBans. Prosze o odbanowanie bo naprawde nie znizam sie do poziomu czitow Jezeli to cos pomoze to gralem normalnie z innymi adminami np z The Parapet , Zo??ka i zadnych uwag nie bylo nie znalazlem ss??w zrobionych przez Persiego ( byz moze ich nie mam ) znalazlem tylko z jakichs 5 ssow z mapki de_Kabul zrobionych przez Ichigo wiec wrzucam takie jakie mam. Jezeli one nie wystarcza to prosze o spytanie o to czy byly na mnie wczesniej jakies skargi albo czy mam czity graczy : Czerna100 , Bestiaaa, The Parapet, Zo??ka ( chyba dobrze napisalem :P ). Prosze o odbanowanie Moj nick : UmyjPazdzierz Nick Admina : Persi Monster Colo Mapa : de_dust2002 Opis sytuacji : Nie wiem dokladnie. Wiem ze bana dostalem jak 2x zabilem Admina. Link do pobrania screenshot??w :http://speedy.sh/fTvEk/SSY.rar SteamID : STEAM_0:0:1833973679 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 5 Listopada 2013 #307353 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Popraw link z fotkami wed??ug owego regulaminu <KLIK> . SS'y zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidstrophy Napisano 5 Listopada 2013 Autor #307355 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Szukam wlasnie jesli znajde to wstawie Mistrzu dzieki pomogles ssy znalazlem , zaraz je wstawie byly pod nazwa halflife Jednak ich nie wstawie bo nie da sie ich wstawic przez imageshack i nie mamich w formacie tg tylko jakims pcx czy cos. Zal :( A da sie jakos inaczej ta sparawe rozpatrzec??? bo ja naprawde nie potrafie tego zrobic a serwer jest zajebisty i nigdy nie gralem na czitach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 5 Listopada 2013 #307367 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Spakuj SS'y w paczk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidstrophy Napisano 5 Listopada 2013 Autor #307376 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ok juz poprawiam powyzej link do pobrania mam nadzieje ze teraz jest dobrze To odbanujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 5 Listopada 2013 #307396 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Screenshoty musz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bidstrophy Napisano 5 Listopada 2013 Autor #307464 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Screenshoty musz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 5 Listopada 2013 #307477 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wiem ze nie moj dzial do wypowiedzi ale prosze o darowanie Napisze bo nikt wyzej tego nie poruszyl :/ Jesli Twoje ss'y zapisaly sie w formacie .pcx oznacza to ze grasz na grafice software.....grafika ta jest zakazana na serwerach cod......w zwiazku z czym prawdopodobnie brak ub :/ acz kolwiek gracz mogl nie wiedziec wiec jesli ss'y okaza sie czyste to moze warto dac szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 5 Listopada 2013 #307485 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi