Bidstrophy Posted November 5, 2013 #307344 Report Share Posted November 5, 2013 Witam. Na wstepie chce powiedziec ze nigdy nie dostalem bana wiec troche nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi screenami. Nie wiem czy zmiescilem sie w czasie ( 10 h ) ale wczoraj nie dalo sie zalogowac na pochylni. W csa gram ok 3 lat na serwerze MW3 nie dlugo ale bardzo sie pod jaralem tym serwerem ( fajni ludzie, fajnie sie gra). Mialem calkiem niezly lvl Grenadierem (113) i Saperem (96) wiec nie chcialbym tego stracic. Sorki ze steamID na czarno ale kopiowalem z AMXBans. Prosze o odbanowanie bo naprawde nie znizam sie do poziomu czitow Jezeli to cos pomoze to gralem normalnie z innymi adminami np z The Parapet , Zo??ka i zadnych uwag nie bylo nie znalazlem ss??w zrobionych przez Persiego ( byz moze ich nie mam ) znalazlem tylko z jakichs 5 ssow z mapki de_Kabul zrobionych przez Ichigo wiec wrzucam takie jakie mam. Jezeli one nie wystarcza to prosze o spytanie o to czy byly na mnie wczesniej jakies skargi albo czy mam czity graczy : Czerna100 , Bestiaaa, The Parapet, Zo??ka ( chyba dobrze napisalem :P ). Prosze o odbanowanie Moj nick : UmyjPazdzierz Nick Admina : Persi Monster Colo Mapa : de_dust2002 Opis sytuacji : Nie wiem dokladnie. Wiem ze bana dostalem jak 2x zabilem Admina. Link do pobrania screenshot??w :http://speedy.sh/fTvEk/SSY.rar SteamID : STEAM_0:0:1833973679 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mistrzu Posted November 5, 2013 #307353 Report Share Posted November 5, 2013 Popraw link z fotkami wed??ug owego regulaminu <KLIK> . SS'y zapisuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bidstrophy Posted November 5, 2013 Author #307355 Report Share Posted November 5, 2013 Szukam wlasnie jesli znajde to wstawie Mistrzu dzieki pomogles ssy znalazlem , zaraz je wstawie byly pod nazwa halflife Jednak ich nie wstawie bo nie da sie ich wstawic przez imageshack i nie mamich w formacie tg tylko jakims pcx czy cos. Zal :( A da sie jakos inaczej ta sparawe rozpatrzec??? bo ja naprawde nie potrafie tego zrobic a serwer jest zajebisty i nigdy nie gralem na czitach :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mistrzu Posted November 5, 2013 #307367 Report Share Posted November 5, 2013 Spakuj SS'y w paczk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bidstrophy Posted November 5, 2013 Author #307376 Report Share Posted November 5, 2013 ok juz poprawiam powyzej link do pobrania mam nadzieje ze teraz jest dobrze To odbanujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tKnn. Posted November 5, 2013 #307396 Report Share Posted November 5, 2013 Screenshoty musz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bidstrophy Posted November 5, 2013 Author #307464 Report Share Posted November 5, 2013 Screenshoty musz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpunkt Posted November 5, 2013 #307477 Report Share Posted November 5, 2013 Wiem ze nie moj dzial do wypowiedzi ale prosze o darowanie Napisze bo nikt wyzej tego nie poruszyl :/ Jesli Twoje ss'y zapisaly sie w formacie .pcx oznacza to ze grasz na grafice software.....grafika ta jest zakazana na serwerach cod......w zwiazku z czym prawdopodobnie brak ub :/ acz kolwiek gracz mogl nie wiedziec wiec jesli ss'y okaza sie czyste to moze warto dac szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla Posted November 5, 2013 #307485 Report Share Posted November 5, 2013 Temat zosta?? zamkni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts