Guest bUUUszek Posted November 11, 2013 #309802 Report Share Posted November 11, 2013 Tw??j nick:BUSZEK Nick admina: nie wiem CR7 chyba Mapa: office_rats Opis sytuacji: Gram na Paintballu na pochylni ale jak wchodzi??em przerzuci??l mnie na normalny serwer pochylni, i mowie dla zart??w dajcie mi perma a tu wyskakuje komenda Permamenty `ban na zyczenie` i przez to nie moge grac na moim ukochanym paintbalku prosze o ub? przeciesz nic nie zrobilem a dostalem zbanowany permamentnie i nie moge grac na paintballku Link do pobrania Screenshot??w: IP/SteamID: Takie cos mi wyskakuje w konsoli jak chce wejsc na PB, do tego serwa co dosta??em bana nie mam ip, bo jak juz mowilem jak wchodzi??em na PB przerzuci??o mnie * Privileges set Connecting to 79.133.216.80:27015... Connection accepted by 79.133.216.80:27015 * Privileges set Kicked : You are BANNED. Check your conso z tego co sie dowiedzia??em na 4FUN chyba dosta??em tego bana... edit. zazartowalem hehe, prosze o ub , nie zrozumieliscie zartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR7 Posted November 11, 2013 #309803 Report Share Posted November 11, 2013 Grales na 4fun. Piszesz daj mi bana perma bo mam wh. Wiec masz. Nawet na u@ spamiles... wiec sie zdecyduj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bUUUszek Posted November 11, 2013 #309806 Report Share Posted November 11, 2013 na u@ nie spami??em, ??artowa??em z tym wh gram czysto i to by?? taki zart w tym sensie:) dasz mi ub kolego ? nie chodzi mi o 4fun tylko ze na paintballu nie moge pograc, prosze daj te ub... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr hab Pe. Posted November 11, 2013 #309816 Report Share Posted November 11, 2013 Temat zosta?? zamkni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts