Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam . dostalem bana za nic, zawsze gram fer , i nie lubie jak ktos uwaza sie za admina a nie potrafi rozpoznac gracza czy gra z czitami czy bez, zostalem potraktowany jak jakis cziter i to mnie boli ,ze musze tu sie t??umaczyc z bledow admina BAZ , rozwalilem dwuch ct, przy oknie jak lecieli rozbroic bombe, trzelilem pare rzy i dwa heady, a jeden z tych gostow do admina ze mam czity i dostalem bana, 

SteamCommunity ID76561197967699372

, 

Szczeg????y bana page.png  Nick czesio SteamID STEAM_0:0:3716822 SteamCommunity ID 76561197967699372 Adres IP Niedost

to byl powod mojego czita, ktorego nie mam ,admin nie przedtawi dowodow bo ich nie ma , ja nie rozumiem tego bana, moze rozwalilem admina i sobie mnie zbanowal, ja jestem siebie pewny i nie bawi mnie oszukiwanie innych, jak mam byc dobry w csa to poprostu gralem czesto na pochylni, i ostatnio zaczely mi statystyki sie podnosic i ban

dziwne wydaje mi sie zebys dopiero po tygodniu napisal jakies gorzkie zale gdy nie mamy dem z hltv, zadko banuje ludzi ze steamem  ale zawsze kopiuje sobei demo dla pewnosci i jesli chcesz wrzuce demo i je odpowiednio rozpisze z ekipa specjalistow. My??l

halo halo    pisalem bez rejesracji do waszej stronki , wyslalem trzy razy i pisalo ze jest wyslane , skontaktowalem sie z bucek old chiken na gg on mnie zna z pochylni, bardzo fajny gostek, druga sprawa w czasie rejestracji pisalo ze mam niewlasciwy format  prubowalem kilka razy, i nic to byl 23 grudnia 1 dzien przed swietami  wyjechalem w gory i sie tym nie zajmowalem bo to nienajwazniejsza sprawa kiedy, teraz w miedzyczasie udalo mi sie zajejestrowac poniewac zamiast steam komunity wpisywalem steam id i dlatego byl niewlasciwy format, nie znam sie na kompie az tak , mam 32 lata i nigdy nie czitowalem ani w zyciu ani nigdzie,  jesli o mnie chodzi to ja wam nawet dostarcze laptopa do przeskanowania czy kiedykolwiek mielem jakies czity przysle go jak trzeba, tylko na jednym gram i nie jest on firmowy,  gram w cs od 2001 z kilkuletnimi przerwami, a teraz jak po kilku latach wszed??em na serwery to pochlnia trzyma poziom, ( sorka za slaba pisownie)   i gram . te komenty pod moim tematem sa zbedne bo oni wdruza z fusow wszystko mozna napisac i o wszysto oskarzyc, mi nie chodzi o to by baz straci?? admina bo da?? bana nie cziterowi, tylko o unban, ja sie nie znam jak wy sprawdzacie czy jest czit czy nie ma , aha jak admin widzia?? ze skanuje przez sciany to i trafim nieiedy to niech zobaczy na youtube tam a filmii gdzie i kiedy strzelac i duzo porad, stad lepszy moj poziom bo sie ucze naturalnie, i nikt nigdy w zyciu nikt mnie nawet nie podejzewa?? ze ja moge kogos zrobic w konia lub oszukac, komputery nie znaja ludzi ih prawdziwych intencji ich zasad honoru, nie mam pojecia laczego dostalem bana i widzialem tylo ze jeden co dostal heada pisze ze ja mam czity, i zaraz dostalem bana. Druga sprawa nawet po tym w jai sposob sie pisze mozna wywnioskowac czy ktos klamie czy nie , znam sie na tym  troche . nastepna sprawa niech administrator stronki zobaczy czy ja nie wyslalem czegos  a wysylamem zaraz po banie tam gdzie pisze wzor na bana czy cos takiego i tam byl opis i ponizej tabela jak wpisac a jeszcze nizej kliklem zg??o?? i tam mi wyskoczylo wpisalem o co chodzi i wyslalem, a mnie poinformowano ,ze wylano i tyle nie znam ssie na unbanach bo to robie pierwszy raz w zyciu i to nie z mojej winy i jestem w stanie wszystko zrobic by potwierdzic moja niewinnosc.dopiero po  swiatach sie zarejestrowalem jak doszedlem do siebie;)   , to dlatego teraz sie temat pojawil. ja chce tylko byc fer i chce zeby dla mnie tez kazdy byl fer. mnie nie bawi czitowanie bo to nie daje emocji i niszczy gre , bo przeciez czitow jest masa. ja chce tylko wyjasnienia sprawy bana , to znaczy un ban ,nie wiedzialem ze 10 h jest na odwolanie , ale ja wyslalem na pochylnie info zaraz , tak jak napisalem wyzej.

aha mozecie ekip miec kilka specjalistow , by miec pewnosc , jk macie demo, ja naprawde sie nie znam jak nagrywac co to jest czit wh acc , widzialem jak czit widzi ale na youtube , i to nie sa zale, , to mnie troche po honorze jedzie ze musze sie t??umaczyc z niewoinnnosci i jeszcze ktos mnie komentuje czemu dopiero teraz , to nie pcha sprawy do przodu wiec taie teksty sa puste.

bum bum          bum bum dwa heady    

bum bum          bum bum dwa heady    

kucalem jak bomba byla podloozona na b zostalo  chyba 7 ct    20 sek   do wybuchu kucam przy bramie przy tych zielonych srzyniach tam jest taka luka i celuje na okno i trzymam okno , ct leci jak szalone i mam dwuch przy oknie celuje przawidlowo wtedy oni wpadaja i 2 heady ,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...