czesio konrad Napisano 28 Grudnia 2013 #328628 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 witam . dostalem bana za nic, zawsze gram fer , i nie lubie jak ktos uwaza sie za admina a nie potrafi rozpoznac gracza czy gra z czitami czy bez, zostalem potraktowany jak jakis cziter i to mnie boli ,ze musze tu sie t??umaczyc z bledow admina BAZ , rozwalilem dwuch ct, przy oknie jak lecieli rozbroic bombe, trzelilem pare rzy i dwa heady, a jeden z tych gostow do admina ze mam czity i dostalem bana, SteamCommunity ID76561197967699372 , Szczeg????y bana Nick czesio SteamID STEAM_0:0:3716822 SteamCommunity ID 76561197967699372 Adres IP Niedost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 28 Grudnia 2013 #328631 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Po pierwsze prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czesio konrad Napisano 28 Grudnia 2013 Autor #328638 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 to byl powod mojego czita, ktorego nie mam ,admin nie przedtawi dowodow bo ich nie ma , ja nie rozumiem tego bana, moze rozwalilem admina i sobie mnie zbanowal, ja jestem siebie pewny i nie bawi mnie oszukiwanie innych, jak mam byc dobry w csa to poprostu gralem czesto na pochylni, i ostatnio zaczely mi statystyki sie podnosic i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 28 Grudnia 2013 #328768 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Napisa??em ju?? do banuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xay Napisano 28 Grudnia 2013 #328791 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 dziwne wydaje mi sie zebys dopiero po tygodniu napisal jakies gorzkie zale gdy nie mamy dem z hltv, zadko banuje ludzi ze steamem ale zawsze kopiuje sobei demo dla pewnosci i jesli chcesz wrzuce demo i je odpowiednio rozpisze z ekipa specjalistow. My??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 29 Grudnia 2013 #328839 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 W takim razie poprosimy o demo, nasi AC si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 29 Grudnia 2013 #328843 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Panowie po co w og??le te ceregiele skoro gracz odwo??uje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 29 Grudnia 2013 #328847 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Sparta bobie... 2. Nie ma ogranicze??, kt??re regulowa??yby czas na odwo??anie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czesio konrad Napisano 29 Grudnia 2013 Autor #328852 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 halo halo pisalem bez rejesracji do waszej stronki , wyslalem trzy razy i pisalo ze jest wyslane , skontaktowalem sie z bucek old chiken na gg on mnie zna z pochylni, bardzo fajny gostek, druga sprawa w czasie rejestracji pisalo ze mam niewlasciwy format prubowalem kilka razy, i nic to byl 23 grudnia 1 dzien przed swietami wyjechalem w gory i sie tym nie zajmowalem bo to nienajwazniejsza sprawa kiedy, teraz w miedzyczasie udalo mi sie zajejestrowac poniewac zamiast steam komunity wpisywalem steam id i dlatego byl niewlasciwy format, nie znam sie na kompie az tak , mam 32 lata i nigdy nie czitowalem ani w zyciu ani nigdzie, jesli o mnie chodzi to ja wam nawet dostarcze laptopa do przeskanowania czy kiedykolwiek mielem jakies czity przysle go jak trzeba, tylko na jednym gram i nie jest on firmowy, gram w cs od 2001 z kilkuletnimi przerwami, a teraz jak po kilku latach wszed??em na serwery to pochlnia trzyma poziom, ( sorka za slaba pisownie) i gram . te komenty pod moim tematem sa zbedne bo oni wdruza z fusow wszystko mozna napisac i o wszysto oskarzyc, mi nie chodzi o to by baz straci?? admina bo da?? bana nie cziterowi, tylko o unban, ja sie nie znam jak wy sprawdzacie czy jest czit czy nie ma , aha jak admin widzia?? ze skanuje przez sciany to i trafim nieiedy to niech zobaczy na youtube tam a filmii gdzie i kiedy strzelac i duzo porad, stad lepszy moj poziom bo sie ucze naturalnie, i nikt nigdy w zyciu nikt mnie nawet nie podejzewa?? ze ja moge kogos zrobic w konia lub oszukac, komputery nie znaja ludzi ih prawdziwych intencji ich zasad honoru, nie mam pojecia laczego dostalem bana i widzialem tylo ze jeden co dostal heada pisze ze ja mam czity, i zaraz dostalem bana. Druga sprawa nawet po tym w jai sposob sie pisze mozna wywnioskowac czy ktos klamie czy nie , znam sie na tym troche . nastepna sprawa niech administrator stronki zobaczy czy ja nie wyslalem czegos a wysylamem zaraz po banie tam gdzie pisze wzor na bana czy cos takiego i tam byl opis i ponizej tabela jak wpisac a jeszcze nizej kliklem zg??o?? i tam mi wyskoczylo wpisalem o co chodzi i wyslalem, a mnie poinformowano ,ze wylano i tyle nie znam ssie na unbanach bo to robie pierwszy raz w zyciu i to nie z mojej winy i jestem w stanie wszystko zrobic by potwierdzic moja niewinnosc.dopiero po swiatach sie zarejestrowalem jak doszedlem do siebie;) , to dlatego teraz sie temat pojawil. ja chce tylko byc fer i chce zeby dla mnie tez kazdy byl fer. mnie nie bawi czitowanie bo to nie daje emocji i niszczy gre , bo przeciez czitow jest masa. ja chce tylko wyjasnienia sprawy bana , to znaczy un ban ,nie wiedzialem ze 10 h jest na odwolanie , ale ja wyslalem na pochylnie info zaraz , tak jak napisalem wyzej. aha mozecie ekip miec kilka specjalistow , by miec pewnosc , jk macie demo, ja naprawde sie nie znam jak nagrywac co to jest czit wh acc , widzialem jak czit widzi ale na youtube , i to nie sa zale, , to mnie troche po honorze jedzie ze musze sie t??umaczyc z niewoinnnosci i jeszcze ktos mnie komentuje czemu dopiero teraz , to nie pcha sprawy do przodu wiec taie teksty sa puste. bum bum bum bum dwa heady bum bum bum bum dwa heady kucalem jak bomba byla podloozona na b zostalo chyba 7 ct 20 sek do wybuchu kucam przy bramie przy tych zielonych srzyniach tam jest taka luka i celuje na okno i trzymam okno , ct leci jak szalone i mam dwuch przy oknie celuje przawidlowo wtedy oni wpadaja i 2 heady , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 29 Grudnia 2013 #328980 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi