KartoofeleK Napisano 2 Stycznia 2014 #330903 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tw??j nick:Pingiel10 Nick admina:ask#s Mapa:jail_toys2 Opis sytuacji:CBrak juz slow dla tego admina nawet nie bede komentowac... Link do dowod??w (opcjonalnie): IP/SteamID:79.191.15.31 przekazuje od Pingla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 2 Stycznia 2014 #330906 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dowody poprosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 2 Stycznia 2014 #330917 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nie mam dowod??w, ale pingiel notorycznie naje??d??a?? na rodzic??w ehema (przez mikro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartoofeleK Napisano 2 Stycznia 2014 Autor #330931 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Pingiel10: ask#S dobra "obrazilem" jego rodzicow mowiac " Ja nie powiem kto Cie zrobil bo wstyd hahaha" Jesli uwazasz ze to jest wjazd na rodzine to hmmm pozdro dla Ciebie Lecz eHeM wczesniej przy Tobie mowil "Ciebie to znalezli w 2 miesiecznym kondomie wiec siedz cicho" Ja to bralem na zarty wydaje mi sie ze on tez wkoncu z eHeM "wyzywamy" sie tak juz troche czasu i raczej nie bylo to po to by sie spinac do Siebie.Jelsi nie wiesz co to znaczy obrazac to napisz a wstawie wycinki z konsoli gdy Ty obrazasz mnie misiaku :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 2 Stycznia 2014 #330939 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi