FreE. Napisano 5 Stycznia 2014 #332631 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 kurwa w koncu zem ogarn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 5 Stycznia 2014 #332633 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreE. Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #332634 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 dlatego dak pozno bo po dostaniu ssow chcialem od razu wrzucic ale zapomnialem hasla a nie chialem znowu robic nowego konta ,a mialem jechac do rodzinki w imieniny co was to i tak ch*j obchodzi a wypiciu paru piwek se przypomnialem, robcie co chcecie nie mam nic do ukrycia dlatego dak pozno bo po dostaniu ssow chcialem od razu wrzucic ale zapomnialem hasla a nie chialem znowu robic nowego konta ,a mialem jechac do rodzinki w imieniny co was to i tak ch*j obchodzi a wypiciu paru piwek se przypomnialem, robcie co chcecie nie mam nic do ukrycia no to napisalem ze i tak was to c*** obchodzi ze tak pozno , ale jakiekolwiek zarzuty i tak beda nie sluszne jak bylo ostatnio i prosze o to jeszcze zeby to nie bylo rozpatrywane tak dlugo jak ostatnim razem bo trwa??o to ponad 1.5 tyg i tak z tego nic nie wyniklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 5 Stycznia 2014 #332672 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreE. Napisano 6 Stycznia 2014 Autor #332774 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ??????????????????????????????? nie wiem jak mozna widziec cos czego nie ma ? prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 6 Stycznia 2014 #332991 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja prosi??bym o link do demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 6 Stycznia 2014 #333075 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Demka z zabijaki s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 6 Stycznia 2014 #333078 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi