Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sram na was i waszego bana. Jestem za stary, zeby bawic sie w jakies zjebane wzory dla retardow. Ogarnijcie ten temat, albo nie... banujcie dalej niewinnych graczy. Zamiast ogarnac burdel i gownianych adminow to skupiacie sie na pierdolach. Czesc

sram na was i waszego bana. Jestem za stary, zeby bawic sie w jakies zjebane wzory dla retardow. Ogarnijcie ten temat, albo nie... banujcie dalej niewinnych graczy. Zamiast ogarnac burdel i gownianych adminow to skupiacie sie na pierdolach. Czesc

jak wyrzucicie tego typa z administracji to uzupelnie. Chyba, ze nie macie jaj i zasad to zamykaj :) laski bez. Dajcie tylko linka do hltv, zebym wiedzial na przyszlosc jak lepiej skonfigurowac mojego multihacka i byl niewykrywalny

TU KAZDY ADMIN MA PODEJRZENIE ZE MAM HAXY. Jak chodza to maja celownik w podlodze i sie zabijaja o sciany chodzac na strzalkach. Jak zobacza jedna pestke w glowe to aimbot, a jak ktos kontroluje rozrzut to noreicol, a jak podlacze sluchawki to wszedzie mam wallhacka.

oznaczcie mnie jakos w swoich danych(swieta krowa, swiadek koronny, zajebisy gracz), zeby sie odemnie odjebali bo nie mam zamiaru tu wchodzic co kilka dni i sie spowiadac.

PIerwszy post edytowany i dajcie dla tego kolesia warna ze zawraca mi  dupe

a na koniec prosilbym o linka do dema hltv bo nie ma w glownych watkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...