alvin11pl Napisano 23 Stycznia 2014 #338464 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam mam problem otow ostatnio chcialbym wejsc na gunxpmode i pisze ze mam bana za czitowanie jak nawet nie zdazylem wejsc na serwer a u was NIGDY JESZCZE NIE GRALEM !!!!! i tu mam problem wchodze w wasz amxbans i mam cos takiego : http://scr.hu/0pqj/ud4q3 :/ a w konsoli przy laczeniu mam : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: MrAlvin [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:18444576' [AMXBans] Twoje IP: '164.127.178.3' [AMXBans] =============================================== Dodatkowe info: okolo rok temu mialem zmienione haslo na steamie i musialem odzyskiwac po przez napisanie obok ck-keya jakies kody od csa i zrobic zdjecia wyslac na steam support zeby mi oddali konto konto odzyskalem po tygodniowej walce ale nie mam pewnosci ile ta osoba siedziala na steamie u mnie ale dziwi mnie ze zbanowany nick jest moj ;/ ale naprawde u was nigdy nie gralem a tym bardziej nie gralem nigdy na "czitach" :/ wiec prosil bym o ub jak by dalo rade jak wiecej info jakies dowody itd. to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 23 Stycznia 2014 #338469 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Czy ten STEAM ID z konsoli to Tw??j? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 23 Stycznia 2014 Dziewczyna Użytkownik #338470 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 23 Stycznia 2014 #338472 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 na??o??y??o si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi