TERESA Napisano 3 Lutego 2014 #341789 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Tw??j nick: TERESANick admina: ScarMapa: aim_map_usp_proOpis sytuacji: Dosta??em bana za bana na baindzie. Banid pokazuje ze jestem zbanowany na ap co prawda nie jest, jest to po prostu b?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 3 Lutego 2014 #341790 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To fakt na banid cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 3 Lutego 2014 #341791 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Napisa??em scarowi ??eby da?? ci bana bo na banidzie mia??e?? a z tego co mi waidomo kto ma bana na banidzie m??wi papa z tej sieci. Je??li banid ??le pokazuje to dostaniesz UB proste logiczne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 3 Lutego 2014 #341798 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 napisz tutaj odwo??anie i podaj link do tego tematu i do banid http://allplay.pl/pl/forum/37/ i pode??lij mi link na pw je??eli jeste?? niewinny. Na ta chwile zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi