TERESA Posted February 3, 2014 #341789 Report Share Posted February 3, 2014 Tw??j nick: TERESANick admina: ScarMapa: aim_map_usp_proOpis sytuacji: Dosta??em bana za bana na baindzie. Banid pokazuje ze jestem zbanowany na ap co prawda nie jest, jest to po prostu b?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly wacek Posted February 3, 2014 Użytkownik #341790 Report Share Posted February 3, 2014 To fakt na banid cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeeT_YoU Posted February 3, 2014 #341791 Report Share Posted February 3, 2014 Napisa??em scarowi ??eby da?? ci bana bo na banidzie mia??e?? a z tego co mi waidomo kto ma bana na banidzie m??wi papa z tej sieci. Je??li banid ??le pokazuje to dostaniesz UB proste logiczne. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B@CH@ Posted February 3, 2014 #341798 Report Share Posted February 3, 2014 napisz tutaj odwo??anie i podaj link do tego tematu i do banid http://allplay.pl/pl/forum/37/ i pode??lij mi link na pw je??eli jeste?? niewinny. Na ta chwile zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts