velvet Napisano 18 Lutego 2014 #347375 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Serwer: Pochylnia.pl [GunXpMod]Data: 19.02.2014Nick podejrzanego: ja czyli velvetSTEAM_ID (komenda "status"): STEAM_0:0:10193819 Link do dema (tylko HLTV!): sory, nie wiem jak to zrobic:( http://speedy.sh/PZJuv/czysty.7z Rodzaj wspomagacza: nie wiem o co mnie posadzali Podejrzane momenty: nie wiem, mialem wrzucic wiec wrzucam, nagrywalem sam siebie:P Kilka slow ode mnie. Wybaczcie, ze w niektorych momentach uzywam brzydkich i obrazliwych slow, ale jestem dzis wyjatowo zdenerwowany, wiec jak juz ktos zaczal pisac- velvet cos ma, to po prostu nie wytrzymalem, nic takiego, ale juz taki nerwowy jestem.... Nic nie mam i bardzo lubie Wasz serwer, zdobywanie xp na bronie to mega ciekawy i wciagajacy pomysl- to po pierwsze, po drugie jestem juz za stary na czity i sam sie wnerwiam jak gram i ktos mi sprzedaje banke z awp 10x pod rzad, po 3... nie wiem co jeszcze, pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 19 Lutego 2014 #347390 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi