Monter(Lucjo) Napisano 28 Marca 2014 #358820 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Imię: Dawid Wiek: zaraz 18 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 49244388 Twoje doświadczenie w pełnieniu funkcji tego typu: Pełniłem taką funkcję na kilku innych sieciach i jakoś dawałem sobie radę, nadal ową funkcję pełnię na innej równie znanej sieci. Tworzę różne historie, dodaję do swoich prac ciekawe oprawki graficzne oraz humorystyczne dowcipy, wiersze itp. Mogę nawet napisać ciekawy wierszyk wprowadzający graczy w świat forum jak i serwerów, oczywiście z nutką dowcipu aby lepiej się czytało. Już robiłem coś takiego i super wyszło (rymy, żarty, wprowadzenie). Znajomość zasad pisowni? : Bardzo dobra, bolą mnie oczy, gdy widzę błędy w pisowni... Ile masz wolnego czasu?: Na forach siedzę zawsze, obecnie zajmuję się 4 forami, lecz czas znajdę zawsze, staram się informować na bieżąco o nieobecnościach itp. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Lubię pisać oraz pomagać. Co tu mogę więcej dodać, zauważyłem, że inni piszący podania nie mają większego doświadczenia, więc postanowiłem napisać podanko. A jeżeli chodzi o aktywność na forum to spokojnie ją nadrobię Mam dobry kontakt z ludźmi i można ze mną podyskutować na każdy temat To chyba było by na tyle, dziękuję za chwilę uwagi Jeżeli chcecie mnie lepiej poznać to oczywiście dam Wam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 28 Marca 2014 #358821 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Przeczytaj wymagania ziomek Daj si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakikolwiek :) Napisano 28 Marca 2014 #358839 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jestem na Tak +Bardzo fajne prace +Znam go dosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 28 Marca 2014 #358842 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi