Cyklop O-) Napisano 2 Maja 2014 #368194 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Tw??j nick: Cyklop O-)Nick admina: Inzynier Waldek 'PPMapa: jail_toys2Opis sytuacji: Biegam sobie zabijam CT w bitwie na no??e i dostaje bana.Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID:STEAM_0:1:55624106 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Inzynier Waldek 'PP. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Cyklop O-) [AMXBans] Powod: 'Ban na VAC ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:55624106' [AMXBans] Twoje IP: '83.30.90.245' [AMXBans] =============================================== Wiem ??e mam bana na VAC lecz nie ja cheatowa??em tylko mia??em shackowane konto. http://scr.hu/230o/xarst <- Oto rozmowa z Supportem Steama o odzyskanie konta. Po tym odzyska??em konto i dowiedzia??em si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 2 Maja 2014 #368196 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi