oporowy-szymek Napisano 8 Maja 2014 #370019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 BUILD 6132 SERVER (0 CRC) Server # 115 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: KoxoInator [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.21.163.185' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y to jest chyba kur.wa jakis fake gram tutaj caly czas na only hs tylko i wylacznie nba nicku mTm | LOFFKAM PAULE <3:* i cale zycie na steam a tu niby mam bana za free ?? dziwne zjawisko :( oto moje sid STEAM_0:1:18650486 prosze was zrobcie z tym cos bo to jest jedyny serw only hs na jakim gram i jest najlepszy z gory dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdator Napisano 9 Maja 2014 Użytkownik #370020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 no dziwne, bo na tw??j SID ban nie jest na??o??ony, a na twoje IP s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oporowy-szymek Napisano 9 Maja 2014 Autor #370022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ale malo tego dodam ze na kapie mam cs ns i tam jest fejk id wiec tak i tak bym mial z eniby na id steam xd :P bo odkad mam steam na kapie to na kazdym ns ktorego sciagalem bylo steam id nie wiem dlaczego a tutaj jest ban na ip to jest dla mnie bardzo dziwne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 9 Maja 2014 #370043 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Podstaw do wzoru. Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oporowy-szymek Napisano 9 Maja 2014 Autor #370072 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 a gdzie znajde wzor ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 9 Maja 2014 Dziewczyna Użytkownik #370079 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tw??j nick: Nick admina: Mapa: Opis sytuacji: Link do dowod??w (opcjonalnie): IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oporowy-szymek Napisano 9 Maja 2014 Autor #370109 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tw??j nick: nick zbanowany KoxoInator ..... Moje Nicki : Only You !! <3 :* :* :* / mTm | Loffkam Paule <3:*Nick admina: dalem wydruk z konsoli nie ma tam nicku admina :( a to nie ja dostalem bana wiec nei wiem :(Mapa:w konsoli tak jak widac wyzej nie jest napisane nie mam pojeciaOpis sytuacji: Link do dowod??w (opcjonalnie): BUILD 6132 SERVER (0 CRC) Server # 115 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: KoxoInator [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.21.163.185' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y to jest jedyny dowod ze ktos gral na ns a ja gram na steam i to jest dziwne :( IP/SteamID: to jest sid "STEAM_0:1:18650486" doczekam sie odpowiedzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 9 Maja 2014 #370167 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi