Tazor120 Napisano 9 Maja 2014 #370028 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tw??j nick:Tazor120Nick admina:TakiUrWySyN.Mapa:nie pamietamOpis sytuacji:Wbijam na tazor120 i widzie mam perma za czitowanie a nick podam wicinek z konsoli i zobaczycie to dziwne.Wczoraj normalnie gralem. ja dzisiaj chce pogram i perm.i mam steamie i dlatego nie moge wbic AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TakiUrWySyN.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: kacperkoxx[AMXBans] Powod: 'Czitujesz'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.28.208.74'[AMXBans] ===============================================Error: server failed to transmit file 'sprites/zp_cso/scope_grenade.spr'Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Link do dowod??w (opcjonalnie):nie mam IP/SteamID: '83.28.208.74' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 9 Maja 2014 #370045 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Posiadasz STEAM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 9 Maja 2014 #370049 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A na codzie takiurwysyn nie ma admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazor120 Napisano 9 Maja 2014 Autor #370055 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tak posiadam steama to nie wiem jak mnie zbanowal nawet tego nicku nie znam Juz sprawe sie wyjasnila i mam ub zamknijcie ten post po prosze i przepraszam za utrudnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 9 Maja 2014 #370059 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi