TheJohanPL Napisano 26 Maja 2014 #373886 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Siemka to ja Vip Kapitan Bomba Dostalem bana w dniu 26.05.2014 o 21:40 od pingiel10 bo zainstalowalem Cs 1.6 i weszlem na serwer i napisalem jedynie co Siema to ja Vip Kapitan Bomba mialem kiedys vipa i Pingiel dal mi bana POWOD: Ab po 1. NIC NIE zrobilem jezeli tak to nie ja bo mnie z 10 miesiac nie bylo czy z 5 ale mowiac Dostalem bana z powodu: Ab nic z tego nie rozumiem na Zawsze i chce dostac Unbana NIE MAM WH ZADNYCH CITOW a dostalem nawet ktos napisal ze on mi daje bana za nic!!! wiec prosze o Unbana i zeby Ogarnoc Pingiel10 bo weszlem dopiero i juz mnie wyzywal od Debil??w a zainstalowalem dzisiaj Cs 1.6 i weszlem na serwer wiec Prosze o Unbana i o Ogarniecie pingiel10 bo slyszalem od niektorych ze dawal bany te SAME powody a okazalo sie ze za nic wiec nie rozumiem wiec jeszcze raz mowie dajcie mi Unbana i ogarnoc Pingiel10 a i skopiuje temat bana! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Pingiel10. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Vip Kapitan Bomba [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '78.8.118.72' [AMXBans] ======================================= Prosze tutaj jest Wszystko napisane i nic NAPRAWDE NIC NIE ZROBILEM TO MUSIALA BYC JAKAS POMYLGA a jezeli cos zrobilem TO NIE JA BYLEM i prosze o unbana! Nom mysle ze dostane Unbana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanDuktur. Napisano 26 Maja 2014 #373890 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dosta??e?? tu kiedy?? perma (ju?? nie pami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 26 Maja 2014 #373893 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 http://pochylnia.pl/topic/79447-skarga-na-karine/ :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 26 Maja 2014 #373895 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ssy by??y p????niej gral na JB i dostawal ab ponownie.Dzisiaj wbil i takimi s??owami si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 26 Maja 2014 #373896 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi