Krzywy125 Napisano 4 Czerwca 2014 #375751 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ciekawy wywiadzik Wciągający, i pouczający jak dla mnie. Widzę, że się trochę napracowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 4 Czerwca 2014 #375806 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Cytuj Chamstwa Tak jest, tępić chamidła Wywiad ciekawy powiem nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 4 Czerwca 2014 #375828 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Dnia 3.06.2014 o 22:40, Vanilla napisał: Przecinki w niewłaściwych, miejscach Przecinki w niewłaściwych, miejscach Czo?Przecinki w niewłaściwych, miejscach Co to ku*** znaczy? Błąd językowy Co to ku*** znaczy?Przecinki w niewłaściwych, miejscach Literówka Słabo! PS: Dziękuję za pozdrowienia Mam tyle do powiedzenia: Babo zrzedzisz jak kura na grzedzie która nie może znieść jajka... Napisz to ocenimy ;) Zapomniałem nie masz czasu ale na szukanie błędów to już masz? nie odbierz tego źle ale takie pisanie mnie wkurza... Wiadomo są błędy bo to Łysy ale czy my tu organizujemy konkurs ortograficzny? My poznajemy osobę nie patrzymy na pisownie... Sus gamoniu gdyby chciała to chyba by coś zrobiła aby go napisać no niee?? Z tego co wiem nikt raczej by się nie sprzeciwił więc coraz bardziej mi się wydaje ze rzuciła słowa wiedzac ze tego nie zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 5 Czerwca 2014 #375924 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ładnie, ciekawy wywiadzik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 5 Czerwca 2014 #375928 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Bardzo fajny i jadnocześnie dluuuuugi wywiad o tym Panu wiemy już teraz chyba wszystko he he he A Reporter z polsatu czy jak....ze taki dociekliwy heh ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 5 Czerwca 2014 #375941 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 B@CH@ sama napisała w wcześniejszym wywiadzie że może napisać z kims wywiad jak tak bardzo chcecie, tylko z kim. Trzymajcie cytata: @Edit: Zaraz będzie gadanie typu: "Wanilja, to może sama napisz taki wywiad, bo na razie tylko krytykujesz" - okej, a mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 5 Czerwca 2014 #376007 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dnia 5.06.2014 o 13:05, suS napisał: B@CH@ sama napisała w wcześniejszym wywiadzie że może napisać z kims wywiad jak tak bardzo chcecie, tylko z kim. Trzymajcie cytata: Vanilla przesadza, i to widać zawsze w tematach Łysego. Macie coś do siebie to się żryjcie już na PW i inni tak samo bo to już ku*** nudne. Wkurwiające również jest to wasze pisanie słabo itd. skoro tak oceniacie to podania na Reportera są Otwarte. To nie jest takie łatwe jak to się zawsze pisze pytania się powtarzają itd. Więc pozdrawiam mądralińskich i niech piszą ku*** podania na Reporterów a nie piszą nom-stop te same teksty. I dzięki właśnie takim ludziom którzy chcą się wywyższyć ta sieć spada na dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk666 Napisano 5 Czerwca 2014 #376009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wywiad bardzo fajny i ciekawy. Nie zanudzasz dziwnymi i głupimi pytaniami, lecz przed "wydaniem" tekstu radzę Ci go dokładnie przejrzeć, bo nie powinno w nim być takich błędów: Jeszcze, niestety, się uczę, choć wolałbym pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Czerwca 2014 #376016 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dobry wywiad ciekawie napisany masz plusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HANY Napisano 6 Czerwca 2014 #376074 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Fajny wywiad lecz na większość pytań znałem odpowiedzi ;>.Co do błędów w pisaniu myślę że nie ma co się czepiać bo te reportaże nie są pisane dla gazety ogólnopolskiej tylko dla forum sieci serwerów ;).Dzięki za pozdrowienia Wq.Jeszcze pamiętam jak w sylwestra zamiast się bawić to graliśmy w cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niespokojna Napisano 6 Czerwca 2014 #376121 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Super wywiad, bardzo ciekawy oraz interesującą wciąga do czytania dalej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK Napisano 7 Czerwca 2014 #376364 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Bardzo ciekawy Wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 7 Czerwca 2014 #376386 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Początkowe pytania trochę są dziwne, powtarzają się. Potem jakoś to poszło Pewnie po jednym i jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 7 Czerwca 2014 #376389 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Źle nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 8 Czerwca 2014 Autor #376532 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Dnia 5.06.2014 o 18:59, eryk666 napisał: przed "wydaniem" tekstu radzę Ci go dokładnie przejrzeć, bo nie powinno w nim być takich błędów: Reporterzy nie są odpowiedzialni za błędy interpunkcyjne w wypowiedziach osób, z którymi jest przeprowadzany wywiad Cytuj Vanilla przesadza, i to widać zawsze w tematach Łysego. Macie coś do siebie to się żryjcie już na PW i inni tak samo bo to już ku*** nudne. Wkurwiające również jest to wasze pisanie słabo itd. skoro tak oceniacie to podania na Reportera są Otwarte. To nie jest takie łatwe jak to się zawsze pisze pytania się powtarzają itd. Więc pozdrawiam mądralińskich i niech piszą ku*** podania na Reporterów a nie piszą nom-stop te same teksty. I dzięki właśnie takim ludziom którzy chcą się wywyższyć ta sieć spada na dno. nic dodać, nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 9 Czerwca 2014 #376677 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Coraz lepsze te wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi