OdpalBlanta Napisano 12 Sierpnia 2014 #390081 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 WItam. Otoz gram od jakiegos czasu na waszym serwerze, ale niedawno (11) dostalem bana od admina Magika. Szukalem wszedzie i na kazde sposoby tych screenow ale ich NIGDZIE nie ma, a zalezy mi zeby pograc na waszym serwerze bo wpadl mi w gust ;) Nie wiem za co i dlaczego, ale nie uznaje gry na czitach bo to zalosne jak dla mnie. Moj nick <Dr.Joint ;)>. Jak jest taka mozliwosc to prosze o ponowne przeslanie tych screenow, bo jak wspomnialem wczesniej zalezy mi na grze na tym serwerze bo moi znajomi tu graja. Prosze o odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 12 Sierpnia 2014 #390090 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Musisz przeszuka sobie caly plik w kt??rym masz zainstalowanego csa.Goraco polecam wyszukiwarke. Szukasz plikow half-life. Powinno ci wyszuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KON Napisano 12 Sierpnia 2014 #390091 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 zaluz temat w centrum dzialow ss'y masz w folderze cstrike o nazwie halflife01,02 w formacie .tga podstaw do wzoru spakuj w rara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 12 Sierpnia 2014 #390102 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi