kamarox Napisano 31 Sierpnia 2014 #394591 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Tw??j nick: KamaroxNick admina: sir martinMapa: kabulOpis sytuacji:Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: 'STEAM_0:1:16315879' Tak jak pisalem juz w zlym temacie dostalem bana na 4h za txt. Bardzo mnie to wkurzylo bo to juz nie pierwszy raz kiedy dostaje bana za wykozystywanie umiejetnsci mojej klasy.. jedni maja rakiety i miny i jest dobrze a zwinny zolnierz nie moze sobie juz wskoczyc tam gdzie inni nie moga.. no ale niewazne.. Stwierdzilem ze nie bede gral zwinnym i wykupie sobie elite snipera( zeby juz nie wchodzi na txt). Wszedlem na server z konta steam brata na swoj nick przyznaje sie.. Dostalem perma za aktywny ban.. I teraz po ludzku.. Ludzie to bylo tylko glupie txt.. gram tu bardzo dlugo czasu i niezamierzam zmieniac serverowni.. popelnilem blad wiem.. zaluje.. postawnawiam poprawe juz wiem ze za aktywny ban jest bardzo surowa kara.. prosze o danie mi szansy.. jestem normalnym graczem chcacym sobie pograc.. zazwyczaj pracuje i niema mnie calymi dniami.. dzis z powodu awari samochodu mialem czas zeby pograc sobie i dostalem bana.. Bardzo prosze o odbanowanie.. wiecej nie zrobie juz takiego manewru na aktywnym banie... zrobilem to bo poprostu chcialem pograc a niemam za wiele czasu.. Prosze o pozytywne rozpatrzenie tej prosby.. ~~Kamarox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaxiris Napisano 31 Sierpnia 2014 #394598 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 <strong class='bbc'>Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 31 Sierpnia 2014 #394603 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Gracz otrzymuje UB na STEAM ID, na kt??rym dosta?? bana za AB, poniewa?? jest on nies??uszny. W dodatku u S@ k??ania si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi