KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 #395032 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 bo??e ja sobie gram dostalem dzi?? 3 bany dwa staw screny 3 czitujesz. gralem na ofice rats ban wstw screny wstawilem ub dostalem wbijam gram okolo 10 m ban czitujesz wyja??nij na forum 3 bany w dniu czy to jest moja wina ??e ja dobrze gram a somer wymy??la jakies bzd??ry ??e na specta uciekam ale on jest ??a??osny w??asnie wtedy dostalem od any bana ! a on m??wi ??e ja na specta ucieklem on jest ??a??osny Tw??j nick:BeszczelOnarZbukuNick admina: nwm odrazu bana dostalemMapa: de_infernoOpis sytuacji:gram jestem pierwszy a tu ban !!! 3 raz dzi??Link do dowod??w (opcjonalnie): nie mam dowod??w ile mo??na 3 razy na dzi?? bana dostac nie moge by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Września 2014 #395033 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Podstaw do wzoru, w przeciwnym razie temat zostanie zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Somersby Napisano 2 Września 2014 #395034 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Wiesz co ciekawi mnie tylko 1 . Dlaczego ostatnio jak wesz??a Ana na serwer ty nagle uciek??e?? na specta ( by??e?? 1 przecie?? ) kilka minut p????niej wyszed??e?? i wszed??e?? na serwer To mnie bardzo ciekawi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395035 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 co ty pierdolisz ona mnie zbanowala !!!jak na specta ogr sie bo jak wpadne do twojego domu ty mnie traktujesz jak ??miecia na mikro mnie wyzywasz od pierdolonych debili ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 2 Września 2014 #395036 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dobra, dobra wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Somersby Napisano 2 Września 2014 #395037 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 co ty pi***olisz ona mnie zbanowala !!! jak na specta ogr sie bo jak wpadne do twojego domu ty mnie traktujesz jak ??miecia na mikro mnie wyzywasz od pierdolonych debili ! Zbanowa??a Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 2 Września 2014 #395038 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ogarnij slownictwo kolego bo nie jestes na bazarze i przepros sie ze slownikiem. Jeszcze raz tak wypalisz, a porobisz reklamy. Prosze o dokladne sprawdzenie demka bo gracz nie umie sie dobrze wyslowic, jezyk ojczysty to Jego wrog wiec, az dziw bierze, ze niby az tak dobrze gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395040 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ona mnie zbanowala czy tam avelo sam nwm ale mnie kto?? zbanowal wsadzi??em ss i mialem ub ! to bylo na ofice rats wejdz na forum tam gdzie sie screny wstawia i zobacz !! a ten janek mi dal bana za czitowanie czy ja naprawde 1 nie moge byc a ty nie zmyslaj ??e na specta ucieklem na ratsie ze scanowalem avelo i ktos dal mi bana wstaw ss nwm czy to avelo czy ana ! nie traktujesz mnie jak smieca jasne ja cie zabilem a ty na mikro ze gram na aimie wyzywasz mnie ca??y czas czy j acie kolego nie moge zabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akisz Napisano 2 Września 2014 #395041 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Poczekaj, zaraz sprawdzimy demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395042 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 jeden za drugm stal i dwuch na raz zarombalem a on juz ??e mam aima ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Somersby Napisano 2 Września 2014 #395044 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ona mnie zbanowala czy tam avelo sam nwm ale mnie kto?? zbanowal wsadzi??em ss i mialem ub ! to bylo na ofice rats wejdz na forum tam gdzie sie screny wstawia i zobacz !! a ten janek mi dal bana za czitowanie czy ja naprawde 1 nie moge byc a ty nie zmyslaj ??e na specta ucieklem na ratsie ze scanowalem avelo i ktos dal mi bana wstaw ss nwm czy to avelo czy ana ! Nie wykr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395046 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ja ju?? widze ile ty na sumieniu masz k??amstw nie pamietasz jak mnie zbanowala na ratsie czy tam avelo to byl co ze scanowalem avelo ???? i wstawilem screny !!nawet mam screny jak zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrula Napisano 2 Września 2014 #395047 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witam ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395050 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ahhaa od dw??ch dni cie na serwie nie bylo ziomek na wh serio jedyne wh jakei mam to w g??owie cz??owieku chyba wstawialem dzi?? screny !!! idz se je zobacz ! a ty pomy??l czy ja m??wie ??e dzi?? mnie wyzywa?? ??? rusz m??zgiem jak ty mog?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Somersby Napisano 2 Września 2014 #395051 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ja ju?? widze ile ty na sumieniu masz k??amstw nie pamietasz jak mnie zbanowala na ratsie czy tam avelo to byl co ze scanowalem avelo ???? i wstawilem screny !! nawet mam screny jak zrobili Ale mi nie chodzi o sytuacje z dzisiaj tylko z przed 2-3 dni . ahhaa od dwuch dni cie na serwie nie bylo ziomek na wh serio jedyne wh jakei mam to w g??owie cz??owieku chyba wstawialem dzi?? screny !!! idz se je zobacz ! a ty pomy??l czy ja m??wie ??e dzi?? mnie wyzywa?? ??? rusz m??zgiem B??agam ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrula Napisano 2 Września 2014 #395052 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dla twojej informacji jest takie co?? jak anty SS :DOd dw??ch dni mnie nie by??o lel :D - Czego ja si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395053 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ciekawe kiedy ja na specta sz??em no bardzo ciekawe nie wymy??laj cz??owieku bo ty sie somer uwa??asz za jakiegos kr??la ??e tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Września 2014 #395054 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Sko??czcie spami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395055 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 sory za spam ale cz??owieku zastan??w si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 2 Września 2014 #395061 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ekhm, Drogie dziecko daj mi jakie?? namiary na paczkomat w twojej okolicy to wy??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBeszczel Napisano 2 Września 2014 Autor #395064 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ja nwm czy wgl mam has??o na konto a siedzia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 2 Września 2014 #395065 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 2 Września 2014 #395078 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi