JAEGARNNN Napisano 1 Października 2014 #398801 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 mam pytanie dlaczego pochylnia zrezygnowala z wspolpracy z ac ? to jest dobry portal oraz lepszy niz blacklisted , bynajmniej na pochylni.pl powinna byc ranga anticheat lub ubteam , to jest dla mnie obowiazkowa ranga na forum tego typu jaka jest pochylnia , duza siec duzo ludzi gra itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 1 Października 2014 #398803 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Forum usamodzielni??o si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 1 Października 2014 Autor #398804 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2014 wiem o czym mowisz , to krok w prz??d lecz wydaje mi sie ze czarna liste bl/ac powinna byc brana pod uwage nawet jezeli gracz przypuscmy ma na serwerze staty 50:2 i zbanowanego ac/bl to automatycznie ban sie nalezy , jezeli chodzi o tego typu rzeczyy. w moim podaniu o antycheatera napisalem co moge zaoferowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pYk` Napisano 2 Października 2014 #398935 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Zawsze jest lepiej, miec wsparcie jakis innych portali tymbardziej, ??e czitow jest multum i nie ka??dego wylapiesz wchodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 2 Października 2014 #398940 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 bynajmniej na pochylni.pl powinna byc ranga anticheat lub ubteam , to jest dla mnie obowiazkowa ranga na forum tego typu jaka jest pochylnia , duza siec duzo ludzi gra itp ANTICHEAT - mamy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 2 Października 2014 #398941 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ANTICHEAT - mamy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 3 Października 2014 #399114 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi