Aragorn Napisano 9 Października 2014 #399884 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nick na serwerze: Opos Apokalipsy, a wcześniej Opos Zagalady. Jeszcze wcześniej też coś było, ale już nie pamiętam ;]Wiek: 22 w tym rokuZnajomość AMXX: Ciężko mi wybrać jakiś numerek. Możliwe, że 3 będzie najlepszym wyborem. Nie miałem jeszcze praktyki, a z teorii to co nieco o tym wiem.Doświadczenie: brak praktykiStaż w CS'a: ok 7 lat z przerwami, na steamie od 27.04.2014, a na pochylni od założenia konta na forumSteamID: STEAM_0:0:45235733Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:45235733Ile dziennie grasz na serwerze: To zależy, wpływa na to zbyt wiele czynników, żebym mógł jednoznacznie określić. Może być 5 godzin, a może być 0.Kontakt: forum, steamDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nigdy nie miałem admina, ponieważ nie miałem cs'a na steamie, a zawsze jakoś szkoda było mi kasy na zakupienie go;] Zresztą też nigdy nie grałem tak długo na jednym serwerze jak na gunxp. Chciałbym pomóc dbać o serwer na którym gram na co dzień. Uważam, że mogę bardziej się przysłużyć banując chaterów na serwerze niż wrzucając demka lub prosić admina, żeby wszedł i zbanował. Jestem odpowiedzialny, dokładny i kulturalny. Myślę, że szybko ogarnę jak sprawnie posługiwać się amxmodmenu. Liczę też na to, że jak czegoś nie będę wiedział to obecni admini podpowiedzą mi jak to zrobić ;] EDIT Godzinki teraz mi trochę spadną. Korzystam z tego, że jeszcze jest początek semestru. A za niedługo będę musiał w końcu zabrać się za pisanie pracy inżynierskiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 9 Października 2014 #399886 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Dlugo przeze mnie podania. Jestem na TAK: - Aktywny - Ogarnia - Zglasza na u@ - Zglasza na forum jedyny minus to to ze nie ma zadnego doswiadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Game Napisano 9 Października 2014 #399890 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 oczywiste TAK. Ogarniety gracz, zawsze zglasza czity na u@, bardzo aktywny i na serwerze i na forum... Doświadczenie lezy, ale ma pomoc obecnych adminow przy udzielaniu jakichkolwiek wskazówek, takze ogarnie bez problemu podstawowe komendy amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 9 Października 2014 #399892 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nareszcie Tak, wiele razy zgłaszał cziterów, a nauczenie się obsługiwać amxmodmenu to pestka ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 9 Października 2014 #399898 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Już myślałem, że nie zobaczę podania od Ciebie ;) Bardzo długo na gxp, aktywny na forum i serwerze, nigdy nie spina, potrafi rozpoznać cziterów a nauka amxmodmenu to kwestia 5 min, idealny kandydat na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe` Napisano 9 Października 2014 #399901 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Bardzo duża aktywność na serwer jak i na forum, ogarnięty, kulturalny, więc jestem za daniem mu szansy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpartaLubiWpupe Napisano 9 Października 2014 #399907 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Aktywny na serwerze, kulturka jest i dobre oko do cziterów. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaxiris Napisano 9 Października 2014 #399915 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Tak. Przyda się pomoc obecnym adminom zwłaszcza, że twoja aktywność jest co najmniej imponująca Na ocenie czita się znasz, bo zgłaszasz do anticheat. Forum również nie jest ci obce. Co do Amxmodmenu, to tylko chwila i człowiek sam nie wie, że już ogarnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KON Napisano 9 Października 2014 #399921 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 wreszcie doswiadczenia nie ma ale jest/byl aktywny w dziale zgloszen, jak wrocil po wrzesniowej przerwie to znowu gra godzinami wiek odpala umie rozroznic i pisze na steam ogarniety, nie spina, gardzi czitami TAK TAK TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exxit Napisano 9 Października 2014 #399930 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Tak. Ma oko na cziterów, nie spina, aktywny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR IN?? Death Napisano 9 Października 2014 #399948 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No cóż TAK TAK i jeszcze raz TAK - wiek - aktywny na serwerze - aktywny na forum - zgłasza czity na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 10 Października 2014 #400086 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Oczywiście że TAK - bardzo aktywny na forum / dział zgloszeń - ma oko do cheatow - aktywny na serwerze Co do amxxmod menu to poradzisz sobie bez najmniejszego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahoo Napisano 10 Października 2014 #400088 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Zdecydowanie na TAK, + Na serwerze jest baaaardzo często + Zgłasza wielu graczy na dopalaczach + Trzyma kulturę p.s. Praca inżynierska sama się nie napisze więc czasem trzeba będzie Cię z serwera pogonić do roboty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*HoT~CaKe* Napisano 12 Października 2014 #400336 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Chyba najlepszy kandydat na admina tego serwera, jaki obecnie może być Oczywiście Tak, dobry, komunikatywny, znany i doświadczony gracz, przy którego zaletach nabycie doświadczenia jest pestką. Z tego co widzę wyżej, już możemy Cię powitać na pokładzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 21 Października 2014 #401613 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Temat został zamknęty przez moderatora. Powód: Bierym z miejsca, pisz na steam/pw/gg. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a administracja rozpatrzy to ponownie. Z pozdrowieniami Załoga Sieci Serwerów Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi