nizoraf Posted October 22, 2014 Użytkownik #401712 Report Share Posted October 22, 2014 witam postanowilem napisac ten temat bo wielu graczy nie zna tzw haczykow ten temat jest nie tylko dla nowych graczy ale dla tych co grali wczesniej i nadal sie na tym lapia i wypisuja na u@ ze jest fk lub mass fk -podskocz nie jest dokladnie powiedziane kto ma podskoczyc wiec tt nie reaguje -podskoczcie wydane do wszystkich wiec tt musi podskoczyc -ostatnia i pierwsza reakcja zawsze musi byc rozpoczeta wiec "ostatnia reakcja podskocz" tt nie powinno skakac czym innym jest "rozpoczynam zabawe w ostatnia reakcje lub rozpoczynam pierwsza reakcje" tt powinno ja wykonac -wiadomo gdy ct poda nasz nick i powie podskocz musimy skoczyc -zabawa w simon mowi "rozpoczynam zabawe w simon mowi simon mowi rozpoczynam zabawe w simon mowi" wykonujemy tylko polecenia gdy ct daje np " simon mowi podskocz" musi byc poczatek simon mowi bez tego nie reagujemy dziekuje mam nadzieje ze skonczy sie pisanie do adminow o fk dlatego ze nie zna sie "hakow" Link to comment Share on other sites More sharing options...
syner19 Posted October 22, 2014 Użytkownik #401741 Report Share Posted October 22, 2014 A mialem to napisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Listek Posted October 22, 2014 Użytkownik #401754 Report Share Posted October 22, 2014 -zabawa w simon mowi "rozpoczynam zabawe w simon mowi simon mowi rozpoczynam zabawe w simon mowi" wykonujemy tylko polecenia gdy ct daje np " simon mowi podskocz" musi byc poczatek simon mowi bez tego nie reagujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonitek Posted October 23, 2014 #401805 Report Share Posted October 23, 2014 Nie trzeba m??wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
syner19 Posted October 23, 2014 Użytkownik #401806 Report Share Posted October 23, 2014 Racja nonitek, prowadzacy jest sajmonem wiec nie ma takiej potrzeby mowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIMBAZA Posted October 23, 2014 #401844 Report Share Posted October 23, 2014 Dobrze ??e nizo to napisa?? bo wczoraj, mia??em k????tni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skip3r Posted October 25, 2014 #402177 Report Share Posted October 25, 2014 Mnie zawsze wkurzaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts