Kusmier Napisano 3 Listopada 2014 #403626 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '178.42.7.244'[AMXBans] ======================================== Co wy macie za serwer japierdole bez kitu Nie mam ss??w w cstrike i to juz 2 raz na waszej chujowej serwerowni. Je??li jakies dzieci kt??re maja 8 lat nie wierza mi ze gram czysto to zapraszam na kuleczy tam jestem w top i wstawialem 3 razy ss . Kuleczy to jest serwerownia a nie jakas dzieciarnioa jak tu i ch***wa administracja Pozdrawaim Kusmier "Co Ja koksze ?!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vide Cul Fide Napisano 3 Listopada 2014 Użytkownik #403627 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Podstaw do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 3 Listopada 2014 #403628 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Podstaw do wzoru i tam znajdziesz instrukcj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusmier Napisano 3 Listopada 2014 Autor #403630 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 I tak ta serwerownia jest chujowa poziom oceniam na 2/10. Chujowe mody macie a co do tychc chujowych screen??w nie wiem jak je otwierac to pewnie bym znalaz moje stare na cojakoksze co wszyscy sie spinali ze ich nie wstawilem bo czituje . Pozrdrawam jeste??cie chujowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 3 Listopada 2014 #403631 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 1. To nie jest serwerownia, tylko sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octover. Napisano 3 Listopada 2014 Użytkownik #403635 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 I tak ta serwerownia jest ch***wa poziom oceniam na 2/10. ch***we mody macie a co do tychc chujowych screen??w nie wiem jak je otwierac to pewnie bym znalaz moje stare na cojakoksze co wszyscy sie spinali ze ich nie wstawilem bo czituje . Pozrdrawam jeste??cie chujowi Ja mu da??em bana, i skoro Ty jeste?? Co ja koksze?! to znaczy, ??e grasz na AB ;) (w amx si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 3 Listopada 2014 #403642 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Co ja koksze!? to r??wnie?? by?? Buszek kt??ry mia?? niewyparzona g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 3 Listopada 2014 Użytkownik #403644 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Temat bez wzoru i tak nie zostanie dalej poruszony , wiec czekamy o ile wcze??niej gracz nie wy??apie bana na forum za brak kultury :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 4 Listopada 2014 #403683 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 http://www.kuleczky.pl/index.php/topic/26775-ku??mier-sssssssssd-x3/ i ten bulwers <3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 4 Listopada 2014 Użytkownik #403684 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 <strong class='bbc'>Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi