TEHA Napisano 29 Listopada 2014 #407472 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Tw??j nick: teha crazy headsNick admina: nie mam poj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vide Cul Fide Napisano 29 Listopada 2014 #407473 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Prosimy admina banuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 29 Listopada 2014 #407475 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Teha prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TEHA Napisano 29 Listopada 2014 Autor #407483 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Prosze Cie czlowkieku :DDDDD Kim Ty w ogole jestes? Z AC tutaj zrezygnowalem i gadalem z Vanilla. A z AC w sensie samego portalu to spina z LEONEM i wtedy landem. Propozycja powrotu byla ale tylko na judge,a dla mnie to za malo. Gdybym byl odpalony to bym nie pisal odwolania abym ew rpzpisany nie zostal pionku btw dobry masz rn z bajki. Zanim cokolwiek napiszesz to sie zastanow,bo sie osmieszasz :DDDD Jakis czas temu mieliscie ogarniete tutaj w grupie AC a teraz pezyjmujecie jakis balwanow co nie maja pojecia na temat oceniania dem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 29 Listopada 2014 #407486 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 nie wiesz kim jestem ? oj bardzo mi przykro Ty jeste?? znany z pisania bajeczek i swoich t??umaczen smiechowych x_D dla mnie nie powinno byc UB bo kazdemu na wkrecasz swoich bajek i Ci uwierza ja skonczylem konwersacje z tb bo to tylko spam dla mnie BAN widzialem jak strzelasz a jak nie wiesz kto jestem to sprawdz :http://www.anticheat.pl/forum/index.php?showuser=8703 a sory masz bana na forum ac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 29 Listopada 2014 #407490 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Do?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 29 Listopada 2014 #407493 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi