Karcok Napisano 1 Lutego 2015 #417604 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Siema z tej strony karcok dzi?? wbi??em sobie na serwer i chcia??em doko??czy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hle hle hue hue Napisano 1 Lutego 2015 #417606 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 czesc panowie tu hue hue :D nawet nie patrze na to demko skoro jest nie aktualne tylko z kiedys :) co do dzisiaj to bylem na serwerze ja i 3 adminow, nikogo wiecej i robilismy sobie wspolnie jaja :) co do kolegi piszacego skarge, poczytaj regulamin :) na zabijace jesli nie masz broni to masz wpisac killa, a juz na pewno nie masz zyczenia :D co do tego ze zabilem Cie 2 razy w celi to wybacz ale to nie jest mass FK, poza tym zrobilem to niespecjalnie i powiedzialem ze maja Cie ozywic ;) a jak juz piszesz ze Cie obrazam to swietoszkiem tez nie byles :) a kretynizm taki jak u Ciebie trzeba po prostu tepic :D ps. nie, nie kupie sobie steama ,,kolego,, :D pozdrowionka od hue :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcok Napisano 1 Lutego 2015 Autor #417611 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 To tak Prawdopodobnie masz problem ze wzrokiem no c???? zdarza si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hle hle hue hue Napisano 1 Lutego 2015 #417615 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 hahahahahahahahaha czytam i bije glowa o biurko :P z csa mozna dojsc do patriotyzmu, kto by pomyslal xd wez wyjdz z tego JB bo nawet tu nie grywasz :) tak robie sobie jaja, tak samo jak na serwerze bo jak Cie slucham i czytam co piszesz to wybacz dorosla i dojrzala hot osiemnastko ale jak mysle ze bedziesz kiedys pracowal na moja emeryture to ten ,,nasz piekny kraj zwany Polska,, czy jak to tam ujales na pewno daleko nie zajedzie :D mass FK zlozony z 2 killow :D piekna sprawa! dajcie mu odznaczenie krzyzem walecznym! prawilny czlowieku z DR, bladego pojecia nie masz o JB :) czekam z niecierpliwoscia na drugie demko z moimi obrazami bo wtedy ukaze sie i Twoje jakze piekne i zaiste kulturalne slownictwo :) ps. niestety komputera juz nie mam z komuni :( ale mam laptopa! <3 i troche szacunku do starszych gowniarzu :) bez odbioru bo Twoje uwagi i komentarze sa zenujace :* ah! jak by pochylnia kiedys zrobila zawody na matke polke to masz moj glos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 2 Lutego 2015 #417634 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Podeslij mi prosze to demko z obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu Napisano 2 Lutego 2015 #417666 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Co ma patriotyzm do Csa? Ludzie ogarnijcie sie... Hue hue gra na servie w ch*j czasu i jezeli kogos by zfreekilowal to napewno by sie przyznal do tego bledu. Smiechu warte. Moze jak na serva bedziemy wchodzic to niech kazdy na poczatek jeszcze przysiege jakas zlozy :D Hahaha . Dla mnie to jest naprawde smieszne. Aaa i sorry za bledy jezykowe nie mam polskiej klawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcok Napisano 2 Lutego 2015 Autor #417701 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 syner a co ty jeste?? jego adwokatem ??e si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 2 Lutego 2015 #417737 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 w naszym pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi